Bra belysning tillför väldigt mycket i ett rum, det blir väldigt snyggt men det är också oerhört praktiskt med bra ljus. I en garderob med bra ljus kan du enkelt välja ut din outfit och samtidigt få en riktigt cool effekt.

Vi är experter på anpassade LED kit och kan enkelt hjälpa er att skapa garderobsbelysning. Ni kan även köpa anpassade längder och sammanställa kompletta kit direkt här på webben.

Garderobsbelysning - Vi räknar på ditt LED-kit

 

garderobsbelysning xcen

Anpassat LED kit steg för steg - garderobsbelysning

 

  • LED tejp 13,2W/m ger ett bra arbetsljus brukar vi säga och det funkar även utmärkt som garderobsbelysning. Vill man gå ner lite i styrka funkar även Led tejp 9,6W/m bra som belysning i garderob. Vi rekommenderar er att välja ett varmvitt ljus på 3000K, det blir ett fräscht ljus som lyser upp kläderna snyggt.

  • LED tejpen monteras i aluminiumprofil för ett snyggt resultat, med vit opal får man ett helt jämnt ljus. Aluminiumprofilens modell beror lite på vart och hur man vill placera belysningen. I bilden längst upp i detta inlägg sitter en uprofil i ovankant på hyllplanen, samt en klädstång med LED tejp inuti.

  • Belysningen kopplas till passande LED transformator, transformatorn ska klara mer än den totala watt-styrkan på LED tejpen. 
    Exempel: 5m 13,2W/m Led tejp à 5*13,2=66W
    Då behövs en transformator som klarar mer än 66W.

  • Tillbehör så som kablar och styrning av ljuset behövs för en komplett installation. Styrningen beror på hur garderoben är utformad, med sensor kan garderobsbelysningen tändas när dörren öppnas (se relaterade produkter). Man kan även koppla Led tejpen till en vanlig väggdosa där man kan tända och släcka som man vill.
    Se olika styrenheter här

 

 

Priset för garderobsbelysning varierar då det beror helt på hur garderoben är utformad och vilken mängd ljus som krävs. Ni är välkomna att skicka in offertförfrågan till oss angående er garderobsbelysning.  

 

RELATERADE PRODUKTER

Led tejp 9,6W/m 12V IP20
Bardisk
Hyllor
Led tejp 9,6W/m 12V IP20
Från 148 kr
Aluprofil Cosmo Rund D:25mm
Från 128 kr
Aluprofil Uprofil låg 14x7mm
Från 64 kr