Lådbelysning

Lådbelysning
Visa:
Sortera efter:
LED list för lådor/skåp. Ett helt jämnt ljus som tänds med sensor.  Beskrivning ..
235kr
LED list för lådor/skåp. Ett helt jämnt ljus som tänds med sensor.  Beskrivning ..
275kr

Belysning för lådor och skåp

Xcen har tagit fram en ljuslist passar utmärkt som lådbelysning eller belysning i skåp/garderob.
Ljuslisten tänds först när lådan eller dörren öppnas och passar därför perfekt i kök, garderober och som lådbelysning på barer, apotek och andra arbetsplatser där man plockar mycket i varor.

Sensor som tänder och släcker automatiskt

LED listen har en sensor som tänder och släcker automatiskt när lådan eller skåpet öppnas och stängs. Energieffektivt och smidigt att få ljuset precis där man behöver det. T.ex. slipp tända i taket för att hämta kläder i garderoben medans andra sover.

Jämnt ljus

Med LED list från Xcen får du ett helt jämt ljus längs hela listen. Istället för ett fåtal punkter har vi dioder längs med hela listen som gör att ett jämnt ljus sprids över hela ytan i lådan/skåpet (se bild nedan).

Enkel inkoppling av flera ledlister

Lådbelysningen monteras enkelt i köksstommen eller skåpsstommen med medföljande beslag. Inkopplingen sker med snabbkopplingar till grendosa som klarar upp till 6 ledlister. Grendosa kopplas i sin tur till transformator som kopplas till vägguttag. Transformator väljs efter totala antalet Watt som ansluts till grendosan. T.ex. 6 lister á 7W blir total effekt 42W. Då krävs en transformator som är större än denna effekt.   

Vi har LED lister som passar till IKEA stommar i olika mått, men även andra lådor och skåp såklart. Nedan är exempel på lådbelysning i IKEA kök, se video längst ner på sidan.