Sommaren närmar sig med stormsteg och det firar vi med att addera flera nya produkter i sortimentet! Vi försöker hålla ett sortiment som ska tillfredsställa våra kunders behov på bästa sätt och letar hela tiden efter bra produkter att erbjuda er. Vi är väldigt nöjda med dessa härliga nyheter i LED belysningssortimentet: 

10m LED tejp

LED tejps sortimentet har utökats, nu erbjuder vi även 10m lång LED tejp i styrkorna 9,6W/m och 13,2W/m. För långa installationer slipper man då skarva och parallellkoppla och kan ha upp till 10m långa längder istället för 5m.  

Plafond

Ny snygg armatur i runda former som passar utmärkt i korridorer, trappuppgångar eller liknande. Kan även placeras i våtrum med sin högre IPklass. Plafonden kan monteras på väggen i ett dekorationssyfte eller i taket för ett bra allmänljus. Plafonden finns i tre olika storlekar och med olika färgtemperaturer.

Ultra taklampa

En supersmidig infälld armatur som ger ett bra allmänljus i korridorer, på kontor och liknande miljöer. Ultra är väldigt lätt att montera och kommer i två olika storlekar.

RGB Platta

En cool LED platta med RGB, med denna platta kan man enkelt skapa effektfulla miljöer i olika färger. Plattan har samma dimensioner som övriga, 600x600, och passar därför utmärkt infällt i innertak men kan även monteras utanpåliggande eller nedpendlat för cool effekt. 

Dynamisk LED Platta

Med denna nya dynamiska LED platta kan ljusfärgen ändras efter lokalens ändamål eller tid på dygnet. Passar utmärkt i exempelvis kontor där det kan vara bra att ändra ljusfärg efter tiden på dygnet för personalens hälsa. Även denna platta kommer i formatet 600x600.

RELATERADE PRODUKTER

Plafond Premium Vägg/Tak 300mm Dimbar
Från 610 kr Ordinarie pris 680 kr Rea
Ultra Taklampa 230mm 20W
Från 680 kr