Äntligen är den här! Den nya armaturserien som tar linjär belysning till nästa nivå. Vi kallar den för TOP Concept som är en praktisk, anpassningsbar och hållbar produktserie för den som vill åt en linjär belysning. Perfekt för butiker, kontor, hotell, korridorer och offentlig miljö.

TILL TOP CONCEPT

Kostnadseffektiv och unik ljussättning

Armaturerna kan anpassas helt efter beställarens önskemål (mått, färg, ljusfärg, ljusstyrka osv) vilket gör att det mesta känns möjligt. Eftersom transformatorerna placeras utanför armaturerna blir det både smidigare sammankopplingar och tunnare armaturer. Vilket dessutom sparar pengar jämfört med de flesta konkurrenter. 

Det går utmärkt att beställa färdiga armaturer från denna produktserie här på webbsidan eller kontakta oss för större projekt. Känner ni er osäkra eller behöver support på att planera er linjära belysning så hjälper vi mer än gärna till, helt kostnadsfritt förstås. 

Top concept

Professionell, modern belysning till rätt pris

Vi försöker ständigt utveckla våra produkter och vårt utbud så att vi ligger i framkant på det marknaden efterfrågar. Vi är duktiga på ljus och god kompetens in-house för att kunna leverera professionell belysning till offentlig miljö.