Kontorsbelysning

Rätt belysning skapar en behaglig arbetsplats och ökar produktiviteten på kontoret 

Belysning i kontor - Upptäck möjligheter

Med bra kontorsbelysning skapar ni en attraktiv arbetsplats där personal trivs och vill arbeta på. Intressant belysta kontorsmiljöer gör intryck hos besökare och kunder vilket höjer intresset för ert företag. En varierad kontorsbelysning väcker inspiration och skapar en dynamisk belysning där skuggor och ljus arbetar i harmoni för att framkalla en trivsam miljö.

LINJÄR BELYSNING

Linjär belysning är ett nytänkande sätt att skapa allmän kontorsbelysning på. Med moderna armaturer kan man skapa allmänbelysning med oändliga möjligheter.

SPOTLIGHTS & DOWNLIGHTS

Med personlig service hjälper vi på Xcen våra kunder att välja rätt spotlights till era kontor. Våra modeller har stor flexibilitet gällande utseende, ljus och styrning.

LED PANELER

Tunna, energieffektiva LED paneler och plafonder för innertak med riktigt bra ljus. Våra professionella LED-paneler används ofta för generell allmänbelysning i kontor.

Armaturer för kontorsbelysning

 1. TOP Linjär belysning 2m lång Dimbar
  TOP Linjär belysning 2m lång Dimbar
  Kontor
  Gym
  Restaurang
  Flera alternativ
  2 209 kr
 1. Tube Mini 24W 2196lm
  Tube Mini 24W 2196lm
  Butik
  Mässa
  Kontor
  Flera alternativ
  1 012 kr
 1. Hector - Liten avbländad downlight 10W 891lm Ø:80mm
  Hector - Liten avbländad downlight 10W 891lm Ø:80mm
  Kontor
  Hotell
  Restaurang
  Flera alternativ
  756 kr
 1. Pendel Raster - 2m Dimbar Flera färger
  Pendel Raster - 2m Dimbar Flera färger
  Flera alternativ
  3 352 kr

Trivsam kontorsbelysning

Med hjälp av dolda och synliga ledlister i tak och inredning kan man skapa intressanta kontorslokaler som ger personal och besökare ett positivt intryck. Kombinera detta med riktbara spotlights på väggar, pelare och andra vertikala ytor och ni får en spännande kontorsbelysning som blandar ljusa ytor med lite skuggor. Xcen hjälper er att ta fram trivsam kontorsbelysning.

BELYSNINGSBERÄKNING AV KONTOR

Vi hjälper till med belysningsberäkningar till kontor för att få fram rätt ljusmängder och rätt antal armaturer.

Vanliga ljusnivåer för allmänbelysningen på kontor är 200lux i korridorer och 300lux i kontorslandskap. Det kompletteras sedan med individuell platsbelysning för mer ljus beroende på person och arbetsuppgift. Kontakta oss för hjälp med ljusberäkningar för kontor.

BELYSNING FÖR KONFERENSRUM OCH MÖTESRUM

När det kommer till belysning för konferensrum och mötesrum kan behovet se väldigt olika ut.

Beroende på tillgång till naturligt dagsljus och storleken på rummet, påverkar såklart. Miljön och ljuset ska både spegla företagets identitet, representera professionalitet och samtidigt kunna regleras så det ger ett bra arbetsljus och kunna dimras ner för presentationsljus.

Det finns en hel del olika belysningsarmaturer som är tänkbara i dessa sammanhang. Linjär belysning, spotlights på skena, infällda spottar är alla tänkbara alternativ. Ett smart styrsystem som möjliggör dimring är också en klok idé för sammanträdesrum. Det är speciellt viktigt om man ska kunna samspela med skärmbaserade presentationer i konferensrummet. Belysning för konferensrum och belysning för mötesrum är helt enkelt väldigt individuellt. Xcen har armaturen och kunnandet ifall du har frågor angående ditt specifika belysningsprojekt.

LED-PLATTOR OCH LED-PANEL SOM KONTORSBELYSNING

På ett kontor behövs effektiv belysning som ger mycket ljus, som är anpassat efter aktivitet och som är näst intill underhållsfritt. Xcen arbetar med noga utvald LED-belysning, det är kostnadseffektivt och ger en riktigt bra kontorsbelysning.

Ett exempel på en armatur som uppfyller detta för belysning i kontor är LED-panel. Enkel att installera och ger ett jämnt ljus till rätt kostnad. Tänk på att inte använda för mycket LED paneler utan håll ner antalet lite och kombinera istället med riktbara spotlights på väggar och hyllor. Det ger ett bätre ljus och trivsammare kontor.

Vi på Xcen har arbetat med belysning för kontor i många år och hjälper gärna er att välja rätt produkter och tillval för den optimala kontorsbelysningen. De led paneler vi erbjuder håller hög kvalitet, har rätt typ av fronter för att ge avbläning och de kan styras på alla sätt ni önskar, DALI, Switchdim, Plejd, Casambi.

Tidigare kontorsprojekt

REFERENS - ECARX LINJÄR KONTORSBELYSNING

REFERENS - ÅTERBRUKSARMATURER TILL WINGÅRDS

Fråga oss om belysning

Beskriv gärna ditt ärende och önskemål så utförligt som möjligt för snabbast hantering av ditt mejl och bifoga gärna eventuella ritningar eller dokumentation om det berör offerter eller liknande.

Kontaktinformation

Vårt huvudkontor och produktion är i Värnamo men vi har också kontor i Malmö. Och givetvis levererar vi er belysning oavsett vart ni befinner er i Sverige.


Värnamo
Kalkstensvägen 7
331 44 Värnamo


Malmö
Einar Hansens Esplanad 29
211 13 Malmö

MEJLA OSS

Beskriv gärna ditt ärende så utförligt som möjligt för snabbast hantering av ditt mejl. information@xcen.se

RING OSS

Föredrar du hantering av ditt ärende över telefon? Ring gärna oss så hjälper vi dig med alla dina frågor. 0370-378530

HUR MÅNGA ARMATURER BEHÖVS FÖR KONTOR?

Ta enkelt reda på hur många armaturer du behöver i kontorslokalen för att uppfylla era önskemål av belysning med hjälp av vår armatur-kalkylator.
offertfo_rfra_gan

Offertförfrågan

Kontakta oss för offert på ert belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionella produkter

Belysningsprodukter av högsta kvalitet

14-dagars-retur

14 dagars retur

Returnera din vara inom 14 dagar

saker-betalning

Säker betalning

Säker betalning genom Svea Ekonomi, välj bland flera betalningsalternativ

@xcen_belysning

Inspireras av belysning från oss på instagram!