DIN VARUKORG

LED plattor Xcen Malmö
LED panel kontor
LED downlights kontor
Stråvik linjär belysning

KONTORSBELYSNING

LED Plattor och infällda spottar

På ett kontor behövs effektiv belysning som ger mycket ljus, som är anpassat efter aktivitet och som är näst intill underhållsfritt. Xcen arbetar med noga utvald LED belysning, det är kostnadseffektivt och ger ett riktigt bra ljus. Ett exempel på armatur för kontrorbelysning är LED panel. Enkel att installera och ger ett bra avbländat ljus till rätt kostnad.

Ljuset i ett rum påverkar oss människor, därför behöver vi anpassa belysningen efter vad som ska göras i rummet. Något som är viktigt att tänka på i ett kontor är exempelvis mängden ljus, avbländning, och färgtemperatur på ljuset som passar beroende på vad rummet används till. 

LED panel premium Pir 29 Vita Örn

Belysningsberäkning av kontor

Vi hjälper till med belysningsberäkningar till kontor för att få fram rätt ljusmängder och rätt antal armaturer. Vanliga ljusnivåer för allmänbelysningen på kontor är 200lux i korridorer och 300lux i kontorslandskap. Det kompletteras sedan med individuell platsbelysning för mer ljus beroende på person och arbetsuppgift. Kontakta oss för hjälp med ljusberäkningar för kontor.

Xcen är experter på belysning, vi hjälper dig med ljussättning och bra helhetslösningar. Kontakta oss idag för effektiv belysning på er arbetsplats. 

rgbw belysning kontor green furniture

PRODUKTER FÖR KONTORSBELYSNING

LED Platta Premium 300x1200 3600lm dimbar DALI/Switchdim
Från 845 kr
LED Platta Premium 600x600 4000lm Dimbar DALI/Switchdim
Från 783 kr
Takspotlight Z1 1x2850lm
Från 932 kr
Takspotlight infälld DL-QA D:205mm 39W 3030lm
Från 998 kr

FRÅGA OSS OM KONTORSBELYSNING