Effektiv belysning för kontor


På ett kontor behövs effektiv belysning som ger mycket ljus, som är anpassat efter aktivitet och som är näst intill underhållsfritt. Xcen arbetar med noga utvald LED belysning, det är kostnadseffektivt och ger ett riktigt bra ljus. Ett exempel på armatur för kontrorbelysning är LED panel. Enkel att installera och ger ett bra avbländat ljus till rätt kostnad.

Ljuset i ett rum påverkar oss människor, därför behöver vi anpassa belysningen efter vad som ska göras i rummet. Något som är viktigt att tänka på i ett kontor är exempelvis mängden ljus, avbländning, och färgtemperatur på ljuset som passar beroende på vad rummet används till. 

Vi hjälper till med belysningsberäkningar till kontor för att få fram rätt ljusmängder och rätt antal armaturer. Vanliga ljusnivåer för allmänbelysningen på kontor är 200lux i korridorer och 300lux i kontorslandskap. Det kompletteras sedan med individuell platsbelysning för mer ljus beroende på person och arbetsuppgift. Kontakta oss för hjälp med ljusberäkningar för kontor.

Xcen är experter på belysning, vi hjälper dig med ljussättning och bra helhetslösningar. Kontakta oss idag för effektiv belysning på er arbetsplats. 

> TILL BUTIK

Dimbar ledplatta för innertak. Ledplattan passar i standard innertak 600x600 men kan också ..
1 725kr
GODKÄND AV BYGGVARUBEDÖMNINGEN. Ladda ner information härExtremt tunn, absolut jämnt ljus och vä..
995kr
LED downlight för infällnad i innertak.  Enkel stilren armatur för allmänbelysning på kontor, s..
698kr