DIN VARUKORG

LINJÄR BELYSNING

Effektfull belysning - helt rätt just nu!

Linjär belysning är ett relativt nytt koncept på belysningsfronten som har tagits emot med öppna armar. Med hjälp av LED-tejp och aluminiumprofiler går det att skapa kreativa armaturer som tidigare har varit både omständligt och kostsamt. Skapa mönster och ljusformationer helt efter tycke och smak. Ett fördelaktigt alternativ för butikskedjor, hotell, restauranger och kontor som vill skapa något extra och något unikt med sin inredning. Dra nytta av möjligheterna med trådlös ljusstyrning i form av ljusfärger och automatisering. 

Hos Xcen har du möjlighet att skräddarsy och anpassa din linjära belysning helt efter egna preferenser och lokalens yta. En annan fördel är att med vårt förmontage går det betydligt enklare att sätta upp och installera belysningen, vilket i slutändan sparar både tid och pengar. 

Glöm de gamla tråkiga armaturerna, satsa på en hållbar och modern allmänbelysning som är effektfull och dekorativ. Vi hjälper er från idé till färdigt resultat. Kontakta oss för mer information.

TOP Takarmatur - en anpassningsbar produktserie

Linjär belysning har aldrig varit smidigare

På vår sajt kan du hitta vår produktserie som vi kallar TOP Takarmatur. Detta är en samling armaturer som kommer i olika former, exempelvis raklång, L-formad och fyrkantig. Det går alldeles utmärkt att installera denna belysning både dikt an tak/vägg och nedpendlat. Varje produkt levereras komplett med drivdon, anslutning och nedpendlings-kit. Om du önskar andra mått (längd/bredd/höjd) eller färg på själva armaturen så kan ni alltid kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning. En av våra styrkor är att vi har både lager och fabrik i Sverige, vilket gör ytterligare anpassning möjlig.  

En anpassningsbar linjär takarmatur

När du köper armaturer från vår TOP-serie så har du möjlighet att anpassa din linjära belysning efter färg, ljustemperatur och dimringsfunktion/ljusstyrning. Just nu erbjuder vi aluminium och vit färg som standardval på LED-armaturen. Ljusfärgen är valbar mellan 3000 Kelvin, 4000 Kelvin, RGBW (flerfärg) och DW (Dynamisk Vit). Vill du dimra så går det bra att göra via både Push-dim och Casambi. Med Casambi har du dessutom mer avancerad funktionalitet genom trådlös ljusstyrning (Bluetooth) och automatisering. Vi har skrivit en del guider och inlägg på vår sajt berörande just Casambi, bland annat: Guide - Styr LED-belysning med Casambi. Ljuset i våra LED-armaturer är högkvalitativt och framtaget för professionell användning. Vi lämnar alltid 5 års garanti på vår linjära belysning!

Har ni ett större projekt där ni vill rita in linjär belysning? Kontakta oss så hjälper vi er gärna med ljusplanering och anpassning. 

PRODUKTER FÖR LINJÄR BELYSNING

TOP takarmatur Rak 1m lång Dimbar
Från 1 518 kr
TOP takarmatur Rak 2m lång Dimbar
Från 1 811 kr
TOP takarmatur L formad 2m+1m Dimbar
Från 2 703 kr
TOP takarmatur Fyrkant 0,9m Dimbar
Från 3 627 kr
Linjär belysning TOP43 2m lång Dimbar
Från 1 907 kr

VI KAN HJÄLPA DIG MED LINJÄR BELYSNING