Hotellbelysning

Skapa en trivsam belysning för alla hotellmiljöer. Lounge, bar, restaurang och hotellrum. Vi hjälper er med kostnadseffektiva snygga ljuslösningar.

SKAPA TRIVSAMA HOTELLMILJÖER MED BRA LJUS

I ett hotell handlar det om att skapa miljöer där besökarna trivs och kan koppla av. Då bör man jobba med dold belysning i tak, väggar och inredning som skapar skönt släp ljus och lyfter fram vackra detaljer i inredningen. Det kan kompletteras med punktbelysning och allmänbelysning från dimbara spotlights. Med Xcens linjära armaturer, snygga spotlights och skräddarsydda service av ledlister kan ni förverkliga era belysningsidéer.

ARMATURER FÖR HOTELLBELYSNING

 1. Spotlight Flex GU10 för 3-fas skena
  Spotlight Flex GU10 för 3-fas skena
  Hotell
  Kontor
  Hem
  Flera alternativ
  509 kr
 1. Led tejp COB 8W/m 24V IP20
  Led tejp COB 8W/m 24V IP20
  Dekoration
  Hyllor
  Flera alternativ
  147 kr
 1. Hector - Liten avbländad downlight 10W 891lm Ø:80mm
  Hector - Liten avbländad downlight 10W 891lm Ø:80mm
  Kontor
  Hotell
  Restaurang
  Flera alternativ
  756 kr
 1. Aluprofil PN6 27x26mm 2m
  Aluprofil PN6 27x26mm 2m
  Flera alternativ
  331 kr

SNYGG BELYSNING PÅ HOTELL

Med hjälp av dold och synlig led belysning i tak och inredning kan man skapa snygga hotellmiljöer som ger besökarna ett positivt intryck. Kombinera detta med riktbara spotlights på väggar, pelare och andra vertikala ytor och ni får en spännande hotellbelysning som blandar ljusa ytor med lite skuggor. Xcen hjälper er att ta fram snygg hotellbelysning.

Belysning för lobby och lounge

Belysning i lobby och lounge är inte unikt för hotell utan kan finnas på flygplatser, konferensbyggnader, kongresshallar, tågstationer med mera.

När det gäller att hitta rätt belysning till dessa miljöer så finns det en del saker som kan vara värt att ha i åtanke. En lobby, lounge eller foajé är ofta det första gästen får syn på. Vi vet alla hur viktigt första intrycket sägs vara och det stämmer även i detta fall. Därför vill vi skapa en känsla redan här som är välkomnande och integrerad med byggnadens personlighet och identitet.

Känslor som vi ofta strävar efter att uppnå är: lugnhet, komfortabelt, varmt, välkomnande men även lätt och luftigt. Det finns en stor bredd av armaturer med LED-belysning som passar in i denna typ av miljö. Tittar du efter belysning av lobby eller lounge så får du mer än gärna kontakta oss så ska vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att välja rätt belysning till ditt projekt.

Belysning för hotellrum

Infällda spotlights eller spotlights på skena kombinerat med dolda ledlister skapar snyggt ljus med många möjligheter i hotellrum.

Ljus på väggar och släpljus från riktbara spotlights rekommenderar vi i både rummet och badrummet. Det kan kombineras med släpljus i form av linjärt ljus från dolda ledlister bakom sänggavel och gardin.

Glöm inte bra ljus vid speglarna på hotellrummen och badrummen! Vi på Xcen hjälper er att ta fram skräddarsydda lösningar för ledlister till inredningen på hotellrum.

Specialbelysning till hotell

I samband med ritandet av nya hotell och andra byggnader tar arkitekten ibland fram specialritade armaturer. Xcen har egen armaturtillverkning i fabriken i Värnamo och tillverkar ibland dessa speciallampor.

Fråga oss om belysning

Beskriv gärna ditt ärende och önskemål så utförligt som möjligt för snabbast hantering av ditt mejl och bifoga gärna eventuella ritningar eller dokumentation om det berör offerter eller liknande.

Kontaktinformation

Vårt huvudkontor och produktion är i Värnamo men vi har också kontor i Malmö. Och givetvis levererar vi er belysning oavsett vart ni befinner er i Sverige.


Värnamo
Kalkstensvägen 7
331 44 Värnamo


Malmö
Einar Hansens Esplanad 29
211 13 Malmö

MEJLA OSS

Beskriv gärna ditt ärende så utförligt som möjligt för snabbast hantering av ditt mejl. information@xcen.se

RING OSS

Föredrar du hantering av ditt ärende över telefon? Ring gärna oss så hjälper vi dig med alla dina frågor. 0370-378530

offertfo_rfra_gan

Offertförfrågan

Kontakta oss för offert på ert belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionella produkter

Belysningsprodukter av högsta kvalitet

14-dagars-retur

14 dagars retur

Returnera din vara inom 14 dagar

saker-betalning

Säker betalning

Säker betalning genom Svea Ekonomi, välj bland flera betalningsalternativ

@xcen_belysning

Inspireras av belysning från oss på instagram!