DIN VARUKORG

Belysning hotellrum köpenhamn
design downlight blocky
quality hotell speciallampa sängbord
LED platta gym

HOTELLBELYSNING

Belysning för hotellmiljö

Belysning till hotell är ett väldigt brett område eftersom det finns så många olika typer av lokaler i en hotellbyggnad. Ett hotell behöver framför allt riktigt bra allmänbelysning, men kanske även någon form av punktbelysning och andra specialanpassade armaturer

Behöver ni hjälp att belysningsplanera och välja armaturer för ert hotell? Kontaka Xcen, vi jobbar med ljussättning och professionella armaturer. 

Till allmänbelysning i stora utrymmen används ofta led paneler. De finns för infällnad i standard innertak med 60x60cm plattor eller för montage mot taket med hjälp av en ram. Som alternativ till led paneler kan man använda infällda downlights eller led spottar. Snyggt och stilrent. Som jämförelse kan man säga att led panelerna passar bra i konferenslokaler, hotellgym och andra lokaler där man vill ha lite mer ljus. Infällda takspotlights passar bra i korridorer och lobbys där man vill ha lite mer ”dämpad” belysning.

De led paneler och infällda downlights vi säljer går alla att få som dimbara eller DALI-styrda.

infälld led tejp hotell

Specialbelysning

I samband med ritandet av nya hotell och andra byggnader tar arkitekten ibland fram specialritade armaturer. Xcen har egen armaturtillverkning i fabriken i Värnamo och tillverkar ibland dessa speciallampor. Till exempel så har alla rummen på Hotell 11 i Göteborg specialbyggda sängbord med belysning i. (se bild högst upp på sidan och läs mer här)

specialarmatur sängbord

BELYSNING & ARMATURER FÖR HOTELL

LED Platta Premium 600x600 4000lm Dimbar DALI/Switchdim
Från 783 kr
Downlight Blocky
Från 555 kr
Led tejp 9,6W/m IP20
Från 148 kr
Aluprofil Uprofil låg
Från 64 kr

VI KAN HJÄLPA ER MED HOTELLBELYSNING