DIN VARUKORG

Ljuslådor

Xcen erbjuder tre tunna modeller av LED ljuslådor och ljustavlor. En led snäppram, en ljustavla med svart magnetram och en ljuslåda med extra ljus runt om för Corona effekt. LED ljuslådorna finns i fyra olika storlekar för att passa just ditt budskap och utrymmet i din lokal: A4, A3, 50x70cm och 70x100cm. Dessa ljustavlor passar i butiker för att lyfta fram budskap, affischer och används även mycket på restauranger och barer som menytavlor.


Rutnät Lista

17 Varor

Fallande ordning
Rutnät Lista

17 Varor

Fallande ordning

Tunna LED ljustavlor för affischer

Xcen erbjuder tre modeller av tunna LED ljustavlor. En modell med smidig snäppram för att byta budskap på ljustavlan. 18mm tunn. Nästa model har magneter som används för att hålla fast fronten och affischen. Fronten på denna magnet-ljustavla har en svart ram och ljustavlan är totalt endast 15mm tunn, vilket ger den ett exklusivt intryck. Den tredje modellen av ledtavlor har extra ljus omkring som ger snygg Corona-effekt, vilket gör denna modellen till den mest effektfulla ljustavlan i sortimentet.

Kompletta färdiga affischhållare med led

Alla tre modellerna levereras kompletta med skruv för upphängning och 1m kabel med snabbkoppling som kopplas till medföljande transformator. Transformatorn kopplas till vägguttag. Så det ända som behöver köpas till är affischen. Köp till tryck för affischtavlorna från ert tryckeri. Affischerna skall tryckas på ljuslådefilm eller backlitfilm som det och kallas. 

Dubbelsidig led ljuslåda eller ljustavla

Modellen med snäppram och ljustavlan med corona ljus går att få dubbelsidiga. De monteras då nedpendlade med vajer. Vajerkit medföljer.

Montera ramar med led ljus

Alla våra tre modeller av ledramar går att montera på vägg och pendla ner. Corona modellen har medföljande snygga kromade distanser för väggmontering så den kommer ut någon centimeter. De andra två fästes diktanvägg. Hängs som en vanlig tavla med hjälp av medföljande skruv.

Vilket papper till affisch för ljuslåda?

Trycket till ljustavlorna skall tryckas på backlit-film eller ljuslåde film. De flesta tryckerier kan erbjuda detta. Tänk på att kolla affischmått och synligt mått på respektive produkt så resultatet blir som önskat och inget försvinner bakom ramen. Eller att pappret blir förlitet och ljus smiter ut.

Ljuslådor med valfritt mått

En mycket populär produkt i Xcen sortiment är led ljusplattor. Det är en "naken" ljusplatta med jämnt ljus över hela ytan. Den kan fås i valfri storlek upp till 1200x2400mm. Tavlan kopplas enkelt in med snabbkoppling till transformator och vägguttag. 

Av ljusplattan kan ni sedan bygga en egen komplett ljuslåda med valfri ram och tryck. Trycket görs på backlitfilm eller så trycker man direkt på en vit opal akryl 1-2mm. Finessen med denna produkt är att ljuslådan helt kan integreras im i en inredning med en ram av samma material som övriga inredningen. Det blir snygga ljusskyltar helt integrerade i inredningen.

Kolla in skräddasydda ljusplattan här