DIN VARUKORG

Ljuslådor

Xcen erbjuder tunna LED ljuslådor med både med magnetram och snäppram. LED ljuslådorna finns i fyra olika storlekar för att passa just ditt budskap och utrymmet i din lokal: A4, A3, 50x70cm och 70x100cm. LED ljuslådor passar i butiker för att lyfta fram budskap och används också mycket på restauranger och barer som menytavlor.


Rutnät Lista

8 Varor

Fallande ordning
Rutnät Lista

8 Varor

Fallande ordning

Tunna LED ljuslådor

Xcen erbjuder två modeller av tunna LED ljuslådor (20mm resp 22mm). En modell med snäppram för att byta budskap på ljuslådan och en model där magneter används för att hålla fast affischen och skyddsfilmen. Ljuslådorna är platta och väldigt tunna vilket ger ett väldigt elegant och proffsigt intryck. LED tekniken sprider ljus jämnt över hela ljuslådan. I vårt sortiment har vi också mindre format, som A4 och A3 storlek. LED ljuslådorna har inte bara LED teknikens fördel genom att de är tunna, ljuslådan är också väldigt energisnål och har en driftsstid på 30 000 timmar.

Ljuslådor med valfritt mått

En mycket populär produkt i Xcen sortiment är LED ljustavlor. Det är en "naken" ljusplatta med jämnt ljus över hela ytan. Den kan fås i valfri storlek upp till 1200x2400mm. Tavlan kopplas enkelt in med snabbkoppling till transformator och vägguttag. 

Av ljustavlan kan ni sedan bygga en egen komplett ljuslåda med valfri ram och tryck. Trycket görs på vit film eller vit opal akryl 1-2mm. Finessen med denna produkt är att ljuslådan helt kan integreras i en inredning med en ram av samma material som övriga inredningen. Det blir snygga ljusskyltar helt integrerade i inredningen.