Ljuslådor

I vårt sortiment finns färdiga LED ljuslådor och ljustavlor i olika modeller och storlekar. En av Xcens styrkor är att vi även har möjlighet att producera skräddarsydda ljuslådor anpassat till ert projekt.

hyllbelysning-butik-ljuslada

Ljuslådor

I vårt sortiment finns färdiga LED ljuslådor och ljustavlor i olika modeller och storlekar. En av Xcens styrkor är att vi även har möjlighet att producera skräddarsydda ljuslådor anpassat till ert projekt.

Standard ljustavlor

• Snäppram eller magnet
• Enkelsidig eller dubbelsidig

Mått: A4, A3, 50x70, 70x100

Specialanpassade ljustavlor

• Enkelsidig eller dubbelsidig
• Måttanpassade storlekar
• Skräddarsytt för ert projekt

Tunna LED ljustavlor för affischer

Xcen erbjuder tre modeller av tunna LED ljustavlor. En modell med smidig snäppram för att byta budskap på ljustavlan (18mm tunn). Nästa modell har magneter som används för att hålla fast både front och affisch. Fronten på denna magnet-ljustavla har en svart ram och ljustavlan är endast 15mm tunn. Den tredje modellen av LED-tavlor har extra ljus omkring som ger snygg Corona-effekt, vilket gör denna modell till den mest effektfulla ljustavlan i sortimentet.

Komplett färdiga affischhållare med LED

Alla tre modeller levereras kompletta med skruv för upphängning och 1m kabel med snabbkoppling som kopplas till medföljande transformator. Transformatorn kopplas till vägguttag. Så det enda som behöver köpas till är själva affischen. Köp till tryck för affischtavlorna från ert tryckeri. Affischerna bör tryckas på ljuslådefilm eller backlitfilm. 

Dubbelsidig LED ljuslåda eller ljustavla

Modellen med snäppram och ljustavlan med Corona-ljus går att få dubbelsidiga. De monteras då nedpendlade med vajer. Vajerkit medföljer.

Montera ramar med LED-ljus

Alla våra modeller av LED-ramar går att montera på vägg och pendla ner. Corona-modellen har medföljande snygga kromade distanser för väggmontering så att den kommer ut någon centimeter från vägg. De andra två fästes dikt an vägg. Kan även hängas som en vanlig tavla med hjälp av medföljande skruv.

Vilket papper till affisch för ljuslåda?

Trycket till ljustavlorna skall tryckas på backlit-film eller ljuslåde-film. De flesta tryckerier erbjuder detta för en billig peng. Tänk på att kolla affischmått och synligt mått på respektive produkt så att resultatet blir som önskat och inget försvinner bakom ramen. Det är även viktigt att trycket inte är i för liten storlek så att ljuset smiter ut. 

Ljusplatta med valfritt mått

En mycket populär produkt i Xcen sortiment är LED ljusplattor. Det är en "naken" ljusplatta med jämnt ljus över hela ytan. Den kan fås i valfri storlek upp till 1200x2400mm. Tavlan kopplas enkelt in med snabbkoppling till transformator och vägguttag. 

Av ljusplattan kan ni sedan bygga en egen komplett ljuslåda med valfri ram och tryck. Trycket görs på backlitfilm eller så trycker man direkt på en vit opal akryl 1-2mm. Finessen med denna produkt är att ljuslådan helt kan integreras i inredning med en ram av samma material som övriga inredningen. Av detta blir det snygga och exklusiva ljusskyltar som smälter in fint.  

Kolla in skräddarsydda ljusplattan här

Skräddarsydda ljuslådor för inbyggnad i inredning

Xcen har möjlighet att skräddarsy ljustavlor och ljuslådor efter ert behov. Vi är duktiga på att hantera projekt med ljuslådor oavsett önskemål på ljusstyrka, ljusfärg eller storlek och form. Vi utgår från vår fabrik i Värnamo och har över 30 års erfarenhet av denna typ av belysningslösningar. Vi delar gärna med oss av vår kunskap för att skapa ett optimalt ljus till er installation. Spara tid och undvik bekymmer gällande ditt belysningsprojekt. Vi levererar en färdig lösning efter dina mått som är redo att monteras och pluggas in.

Anpassad ljuslåda

En optimal lösning för butiksinredare och designers

Anpassade ljustavlor är ett perfekt alternativ för den som arbetar med att designa och inreda exempelvis butiker. Vi på Xcen har möjlighet att producera och förmontera i både liten och stor skala. Det finns dessutom olika metoder för att bygga ljuslådor men vi är duktiga på att hitta det ljus som kunden är ute efter. Ovanför ser ni en bild på en större ljuslåda anpassad för sträckfilm. Slutprodukten blev en stor bakbelyst ljuslåda som användes i skyltningssyfte. Nedanför denna text finner ni exempelbilder på en böjd ljuslåda som placeras ovanpå hyllor. Ljuslådan ger en tydlig och skarp exponering av produkten som besökarna i butiken inte missar.

Ljuslåda till butik / affär

Hyllbelysning med ljustavla / ljuslåda

Kontakta oss så hjälper vi er

offertfo_rfra_gan

Offertförfrågan

Kontakta oss för offert på ert belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionella produkter

Belysningsprodukter av högsta kvalitet

14-dagars-retur

14 dagars retur

Returnera din vara inom 14 dagar

saker-betalning

Säker betalning

Säker betalning genom Svea Ekonomi, välj bland flera betalningsalternativ

@xcen_belysning

Inspireras av belysning från oss på instagram!