Ljuslådor

I vårt sortiment finns färdiga LED ljuslådor och ljustavlor i olika modeller och storlekar. En av Xcens styrkor är att vi även har möjlighet att producera skräddarsydda ljuslådor anpassat till ert projekt.

hyllbelysning-butik-ljuslada

Produktgrupper

Ljustavlor

Tillgänglig i flera vanliga format för tryck på papper eller tyg.

Skräddarsydda ljustavlor

Ljustavlor i fritt format med upphängning och valfri ramfärg. 

Ljus till ljuslådor

LED-strips och armaturer för montering i ljuslådor.

Ljuslådor - Köp färdiga eller bygg er egen

Vi erbjuder färdiga tunna led ljuslådor för tryck på papper eller på tyg. De finns i många olika storlekar och kan fås enkelsidiga eller dubbelsidiga.

Vi erbjuder också anpassade ljuslösningar för er ljuslåda. Dvs ni bygger låda, front och tryck och vi levererar en skräddarsydda ljuslösning bakom för att lysa upp budskapet. Ljuslösningarna för ljuslådorna skiljer beroende på storlek, typ och antal. Läs mer om vi skräddarsyr ljus till ljuslådor här.

Tunna LED ljuslådor för affischer

Xcen erbjuder två modeller av tunna LED ljuslådor. En modell som har magneter som används för att hålla fast både front och affisch. Affischen trycks på papper. Ramen/passepartouten på denna magnet-ljuslåda kan fås i vitt, svart eller gråt. Ljuslådan är endast 15mm tunn och kan fås i många olika storlekar.

Den andra modellen av tunna led ljuslådor är för tygtryck. Fördelen med tygtryck är att man får ljus hela vägen ut i kanterna. Denna modell är 23mm tunn och kan fås enkelsidig eller dubbelsidig.

Kompletta färdiga ljuslådor

Bägge modellerna säljes färdiga för montering med pendelkit eller för montering på vägg. Ledljuslådorna kopplas in till transformator för att lysa. 

Ljuslåda till mäklare

Led ljuslådor är vanliga hos mäklare. Vår modell med magnetfront lämpar sig som mäklarljuslåda men vi säljer också set med 2, 3 eller 4st ljuslådor som pendlas på rad. Dessa hittar ni i kategorin led ljustavlor

Ljuslådor för inbyggnad i inredning

Våra tunna led ljuslådor går att få i precis den storlek ni önskar. Då får ni en färdig lösning med hållare för budskapet, som ni kan integrera i er lösning. Vill ni istället bygga er egen ljuslåda så kan vi hjälpa till med ljuset bakom budskapet. Läs mer om ljus till ljuslådor här.

Xcen har möjlighet att skräddarsy ljustavlor och ljuslådor efter ert behov. Vi är duktiga på att hantera projekt med ljuslådor oavsett önskemål på ljusstyrka, ljusfärg eller storlek och form. Vi utgår från vår fabrik i Värnamo och har över 30 års erfarenhet av denna typ av belysningslösningar. Vi delar gärna med oss av vår kunskap för att skapa ett optimalt ljus till er installation. Spara tid och undvik bekymmer gällande ditt belysningsprojekt. Vi levererar en färdig lösning efter dina mått som är redo att monteras och pluggas in.

Vilket papper till affisch för ljuslåda?

Trycket till ljuslådorna skall tryckas på backlit-film eller ljuslåde-film. De flesta tryckerier erbjuder detta för en billig peng. Tänk på att kolla affischmått och synligt mått på respektive produkt så att resultatet blir som önskat och inget försvinner bakom ramen. Samtidigt är det viktigt att affischen inte är i för liten storlek så att ljuset smiter ut. 

Ljusplatta med valfritt mått

En mycket populär produkt i Xcen sortiment är LED ljusplattor. Det är en "naken" ljusplatta med jämnt ljus över hela ytan. Den kan fås i valfri storlek upp till 1200x2400mm. Tavlan kopplas enkelt in med snabbkoppling till transformator och vägguttag. 

Av ljusplattan kan ni sedan bygga en egen komplett ljuslåda med valfri ram och tryck. Trycket görs på backlitfilm eller så trycker man direkt på en vit opal akryl 1-2mm. Finessen med denna produkt är att ljuslådan helt kan integreras i inredning med en ram av samma material som övriga inredningen. Av detta blir det snygga och exklusiva ljusskyltar som smälter in fint.  

Kolla in skräddarsydda ljusplattan här

 

offertfo_rfra_gan

Offertförfrågan

Kontakta oss för offert på ert belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionella produkter

Belysningsprodukter av högsta kvalitet

14-dagars-retur

14 dagars retur

Returnera din vara inom 14 dagar

saker-betalning

Säker betalning

Säker betalning genom Svea Ekonomi, välj bland flera betalningsalternativ

@xcen_belysning

Inspireras av belysning från oss på instagram!