LED Spotlights

Här har vi samlat takspotlights, små och stora, för infällt montage, utanpåliggande montage och för montering på skena. Sortimentet är noga utvalt för professionellt ljus i offentliga miljöer som butiker, restauranger, kontor och hotell.

flex-spotlight-svart-tvattstuga

Spotlight på skena

Infällda spotlights

Små LED spottar

Spotlights på arm

Spotlights på skena

Infällda spotlights

Små LED spottar

Spotlights på arm

Välj kategori för typ av spotlights

Ovan kan du välja mellan fyra olika kategorier och typer av spotlights. Samtliga är LED-spotlights men modellerna skiljer sig åt ganska mycket. Spotlights på skena är ljuskällor som monteras i belysningsskenor. Infällda spotlights, även kallade downlights är den kategori av ljuskällor som monteras direkt infällt i innertak. Små LED-spottar är mindre ljuskällor som kan monteras dikt an hyllor och liknande platser. Spotlights på arm är större armaturer tilltänkta för för mässor, exponering och skyltbelysning. 

Effektiv belysning med spotlights i tak

Alla ledspotlights i vårt sortiment kan fås med olika ljusfärger och spridningsvinklar. Ljusfärger är från varmvitt (2700K) till normalvitt (4000K). Spridningsvinklarna beror på modell och ändamål. Vill man ha spotbelysning är det en smal spridningsvinkel som gäller och vill man att spotlighten skall fungera som allmänbelysning är det ofta breda spridningsvinklar som gäller.

offertfo_rfra_gan

Offertförfrågan

Kontakta oss för offert på ert belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionella produkter

Belysningsprodukter av högsta kvalitet

14-dagars-retur

14 dagars retur

Returnera din vara inom 14 dagar

saker-betalning

Säker betalning

Säker betalning genom Svea Ekonomi, välj bland flera betalningsalternativ

@xcen_belysning

Inspireras av belysning från oss på instagram!