Skyltbelysning

För att en butik skall lyckas bör den ge ett bra intryck utifrån så att kunderna hittar butiken och bestämmer sig för att besöka butiken. En viktig del i intrycket utifrån är byggnadens utomhusbelysning. Till exempel fasadbelysning och belysning av utomhusskyltar.

Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Fallande ordning

För att en butik eller annan verksamhet i fysik lokal skall lyckas bör den ge ett bra intryck utifrån så att kunderna hittar verksamheten och bestämmer sig för att besöka den. En viktig del i intrycket utifrån är snygga skyltar och bra belysning av skyltarna. 

Belysning av utomhus-skyltar

Skyltbelysning på arm ovanför en skylt är ett av de vanligaste sätten att belysa skyltar. Ljusspridningen från skyltbelysnings-armaturerna tillsammans med avståndet som armen skapar, gör att man får ett bra jämnt ljus på skylten. Vår skyltarmatur Privok har ett kraftfullt ljus med spridningsvinkel på 150grader. Med den skyltbelysningen räcker det med en armatur per 2,5m och den lyser bra upp skyltar och vepor på höjd upp till 4m. Vårt andra alternativ är den något svagare Signspot som passar perfekt för lite lägre skyltar och skyltar placerade på lägre höjd. Rekommenderat avstånd är en Signspot per 1,5m för att ge skylten ett jämnt snyggt ljus.  

Skyltbelysning utan arm

Det går bra att montera vår skyltbelysning Privo utan arm. Man får då mer släpljus ner längs skylten, vepan eller fasaden man vill lysa upp. Även Signspot går att montera utan arm.

Bra ljusfärg för belysning av skylt

Båda våra skyltbelysnings-armaturer har ljusfärg 4000K. Detta är ett normalvitt ljus. Inte gult varmvitt ljus som inte passar till en snygg skylt och inte blått kallt ljus. 

offertfo_rfra_gan

Offertförfrågan

Kontakta oss för offert på ert belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionella produkter

Belysningsprodukter av högsta kvalitet

14-dagars-retur

14 dagars retur

Returnera din vara inom 14 dagar

saker-betalning

Säker betalning

Säker betalning genom Svea Ekonomi, välj bland flera betalningsalternativ

@xcen_belysning

Inspireras av belysning från oss på instagram!