LED belysning för inredning och tak

DIN VARUKORG

BUTIKSBELYSNING

>  HANDLA BUTIKSBELYSNING NU

Xcen skapar försäljning genom effektiva belysningslösningar.
I mer än 30 år har vi på Xcen hjälpt butiker och butiksinredningstillverkare i hela Svergie med butiksbelysning.

Vi vet att du kan sälja mer genom att exponera dina varor rätt och vi vet att du kan minska kostnaderna med effektiv belysning i er butik och i era butiksställ.
Förutom att leverera butiksarmaturer av hög kvalitet hjälper vi även till med idé, konstruktion, belysningsplanering och ljussättning. Läs vår guide '5 anledningar till att uppdatera din butiksbelysning'

Ovan är några exempel på belysning i butiker. Till exempel komplett LED butiksbelysning i skobutiken Gabor i Uppsala, pendelarmaturer och LED spotlights till Vallgatan 12 i Göteborg och inbyggd LED belysning till Peak Performance i Stockholm.
Kontakta oss för kostnadsfri genomgång av din butik. 

ANPASSADE BELYSNINGSLÖSNINGAR FÖR BUTIKSSTÄLL

Xcen erbjuder inte endast färdiga belysningsarmaturer och butikslampor. Vår specialitet är att skapa anpassad belysning för hyllor, displayer, skyltar etc.
Xcen skapar belysningslösningar som passar precis där ni behöver dem och ger det ljus som krävs för att sälja era produkter. Vi hjälper er med konstruktion, tillverkning och testning av belysningslösningar.
Se mer om LED för butiksinredningar.

LJUSPARTNER FÖR BUTIKSBELYSNING

Xcen verkar som ljuspartner för dig som efterfrågar en helhetslösning till din butik, samt dig som endast behöver en speciallösning för enstaka produkt.
Kontakta oss så kommer vi och besöker er lokal. Vi har fabrik och lager i Värnamo och kontor som hjälper till med butiksbelysning i Malmö. Vi hjälper butiker i hela Sverige samt i Danmark.