LED Lister

LED Lister
Visa:
Sortera efter:
Ledlist Super bar med vit opal som ger helt jämnt ljus. Inga dioder syns. Längd 570mm inkl anslutnin..
197kr
Ledlist Super bar med vit opal som ger helt jämnt ljus. Inga dioder syns. Ger ett mycket bättre intr..
253kr
LED list i aluminium på 4,5W med längden 370mm. Ljuset är varmvitt. I varje ända sitter en 150mm lån..
152kr
LED list i aluminium med längden 570mm. Effekt 7,2W och den ger varmvitt ljus.I varje ända sitter ..
233kr
13W LED list med längden 870mm. Ljuset har ljusfärgen varmvitt.I varje ända sitter en 200mm anslut..
356kr

LED list 12V & LED list 24V

LED lister är tunna och smala LED armaturer som passar perfekt där utrymmet är begränsat och man absolut inte vill att armaturerna skall synas. Till exempel i butikshyllor då dess låga profil gör att den inte syns. Läs gärna vår artikel om hur man bygger hyllbelysning.

Ny ledlist med helt jämnt ljus utan synliga dioder

Vår nya ledlist Super bar har en kåpa i vit opal. Opalen gör att ljuset från dioderna jämnas ut och ledlisten ger ett helt jämnt ljus utan prickar. Ledlist Super bar är ett komplett system med anslutningar och ihopkopplingar för att enkelt bygga ihop och installera kompletta ledlösningar

Koppla enkelt ihop flera ledlister

Våra ledlister i aluminium är framtagna för att i första hand användas i butikshyllor. Längderna 570mm och 870mm gör att de passar i standard butiksställ som har bredd 600mm eller 900mm. Givetvis går ledlisterna att användas på många andra ställen också. För att enkelt koppla ihop flera armaturer medföljer vidarekopplingssladdar med snabbkopplingar på. Upp till 8st led lister kan kopplas ihop till en transformator.

Montering av LED list

Den vanliga led listen monteras enkelt med hjälp av clips eller magnettejp. Används clipsen kan listen vinklas för att skicka ljuset i önskad riktining. Armaturen är temperaturtålig då den är gjord i aluminium och passar därför också i kylar. Ledlist Super bar har medföljande inbyggda magneter för snabb montering.