DIN VARUKORG

Pendelarmaturer

I större lokaler, som till exempel butiker, används ofta pendelarmaturer för att skapa rum och speciella miljöer. Till exempel passar en pendel över en kassadisk för att skapa en rumskänsla och närhet runt kassadisken. Pendellampor kan också användas som spotbelysning av till exempel utställningsbord.

Rutnät Lista

6 Varor

Fallande ordning
 1. Taklampa pendel Hat E27 Vit
  Taklampa pendel Hat E27 Vit
  Från 860 kr
 2. Globe med glaskupa blank
 3. Globe med glaskupa matt
 4. Globe med plastkupa
  Globe med plastkupa
  Från 719 kr
 5. Pendellampa Floot 33W
  Pendellampa Floot 33W
  Från 2 125 kr
 6. Pendellampa Floot 51W
  Pendellampa Floot 51W
  Från 2 428 kr
Rutnät Lista

6 Varor

Fallande ordning

Montering av pendellampor i tak

Som man hör på namnet är tanken att pendla ner dessa lampor från taket. Armaturerna hängs i vajrar från taket och kan enkelt anpassas till rätt höjd. Det är också möjligt att få en 3-fas adapter till pendelarmaturerna och då kan de kopplas in till en strömskena. Om de också kan pendlas från skenan beror på armaturens vikt och hur skenan sitter uppsatt. Max 5kg får anslutas till Global trac strömskenor.

Utvalda pendelarmaturer för butiksmiljöer

Här hittar ni fyra olika taklampor i flera olika storlekar. Pendelarmatur Globe har en klassisk sfärisk form och är mycket populär. Den finns med både plast- och glaskupa. Pendelarmatur Zeppel är en stor häftig pendellampa som ger intryck. Den går att få i flera färger. Se exempel på produktsidan från Husqvarna butikerna där vi levererat denna armatur i blått. Sen har vi de snygga Floot och Grandtour som med sin design passar i till exempel hotell-lobbys, restauranger, utställningar och butiker.

En annan typ av nedpendlad belysning är en nedpendlad led panel. Funkar främst som allmänbelysning och arbetsbelysning.