LED-list utomhus

Det finns obegränsat med möjligheter när det kommer till utomhusbelysning. Med hjälp av moderna LED-lister och LED-tejp går det att vara kreativ på helt nya sätt. 

Möjligheterna med LED-lister utomhus är oändliga

Användningsområden som är vanliga utomhus är bänkbelysning, trappbelysning, trädgård, offentlig miljö, gatubelysning och fasadbelysning. Likaså används även LED-lister på hus, gångstigar, gator och torg. En del projekt riktar in sig på det funktionella och andra är ute efter det dekorativa och stämningshöjande ljuset.

Bänkbelysning med LED-lister

Linjär belysning i bänkar och trappor ser betydligt mer inbjudande ut när mörkret faller på. Dessutom fyller ljust det en funktion då besökaren lätt ser var den ska sätta foten eller rumpan för den delen. Samtidigt skapar ljus en känsla av trygghet när det är mörkt runtomkring.

LED-lister för altan & uterum

Det finns en del vägar att gå om man vill ha belysning i sin altan eller sitt uterum. Även här går det alldeles utmärkt att bygga in belysningen med vår LED-tejp och våra LED-lister. Ljuset blir väldigt snyggt och dekorativt samtidigt som det binder samman ytan till en inbjudande miljö.

Belysning längs med staket

Skapa en välkomnande och trygg atmosfär med mur- och staketbelysning i ditt hem. Första intrycket stannar kvar och därför är det viktigt att se till att det blir ett gott sådant. Genom belysning går det att skapa trivsamma, upplysta och inbjudande utemiljöer som besökarna uppskattar.

Produkter för att bygga LED-lister utomhus

 1. Led tejp COB 4W/m 24V IP62
  Led tejp COB 4W/m 24V IP62
  Dekoration
  Trappa
  Flera alternativ
  177 kr
 1. Aluprofil A utanpåliggande 16x9mm
  Aluprofil A utanpåliggande 16x9mm
  Flera alternativ
  100 kr

Effektiv Ljuspartner

Vi på Xcen har arbetat med alla typer av utomhusbelysning med LED-lister och är bekväma med att offerera både stora och mindre belysningsprojekt för utomhusmiljö oavsett önskemål.

THE SQUARE - RUTAN

The Square, även känd som Rutan finns numera avbildad i centrala Värnamo. Idén kommer från Ruben Östlunds film och Xcen satte ihop belysningen i Värnamo, som blev nominerad till priset Sveriges bästa marknadsföringsplats.

LED-belysningen i sig består av våra LED-lister som är infällda i kullerstenen. Efter belysningsprojektet i offentlig miljö har succén spridit sig till flera städer i Norge och även Ängelholm. Xcen ser positivt på att fler och fler kommuner blir involverade i möjligheterna att interagera och kommunicera med sina invånare genom LED-belysning och ljusbudskap. Xcens LED-tejp tillåter designers att förverkliga hållbara idéer med kreativa form och ljusfärger.

Tidigare utomhusprojekt

REFERENS - UBER EATS RGB BELYSNING

REFERENS - BELYSNING FÖR STENS BRYGGA, SKANÖR

Fråga oss om belysning

Beskriv gärna ditt ärende och önskemål så utförligt som möjligt för snabbast hantering av ditt mejl och bifoga gärna eventuella ritningar eller dokumentation om det berör offerter eller liknande.

Kontaktinformation

Vårt huvudkontor och produktion är i Värnamo men vi har också kontor i Malmö. Och givetvis levererar vi er belysning oavsett vart ni befinner er i Sverige.


Värnamo
Kalkstensvägen 7
331 44 Värnamo


Malmö
Einar Hansens Esplanad 29
211 13 Malmö

MEJLA OSS

Beskriv gärna ditt ärende så utförligt som möjligt för snabbast hantering av ditt mejl. information@xcen.se

RING OSS

Föredrar du hantering av ditt ärende över telefon? Ring gärna oss så hjälper vi dig med alla dina frågor. 0370-378530

Hitta rätt IP-klass för LED-STRIP

Vi går igenom vilken typ av IP-klass och andra viktiga saker att tänka på vid olika typer av installationer, både inomhus och utomhus.

GUIDE

Se fler referenser

Kika gärna på någon av våra andra referensprojekt där vi går igenom hur vi gått till väga för att skapa effektfull belysning.

GUIDE

Kostnadsfri belysningplanering

Vi assisterar gärna er i ert projekt för belysning i offentlig miljö. Kontakta oss för mer information!

GUIDE
offertfo_rfra_gan

Offertförfrågan

Kontakta oss för offert på ert belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionella produkter

Belysningsprodukter av högsta kvalitet

14-dagars-retur

14 dagars retur

Returnera din vara inom 14 dagar

saker-betalning

Säker betalning

Säker betalning genom Svea Ekonomi, välj bland flera betalningsalternativ

@xcen_belysning

Inspireras av belysning från oss på instagram!