Elfack bjöd på lysande bemötande

elfack-massa-xcen-monter
Elfack, nordens största mässa för elektronisk utrustning, energi och belysning, är tillbaka och bjuder in till en spektakulär upplevelse för yrkesverksamma inom branschen. Den årliga mässan arrangerades igen för första gången sedan 2019 och kunde erbjuda en komplett utställning, mötesplatser och diskussionsforum, ett omfattande seminarieprogram samt utbildningsaktiviteter. På den långa listan av utställande företag på Elfack 2023 kunde man i år också hitta en uppmärksammad monter från Xcen.
elfack-massa-xcen-mingel-1
elfack-massa-xcen-mingel-2

Ljusidéer och Lysande kontakter

Med fokus på skräddarsydda LED-lister och belysning för offentliga miljöer var vår närvaro på Elfack enastående och erbjöd en fantastisk möjlighet för besökare att lära känna våra innovativa produkter, träffa Xcens kollegor och pratar med experterna inom området. Vår monter på mässan var en succé och blev en naturlig samlingsplats för både nya och befintliga kunder där vi kunde bjuda på både kaffe, trevlig pratstund och självklart chokladbollar.

Medan belysningstekniken ständigt utvecklas och förbättras har vi på Xcen varit en pålitlig ledare inom industrin. Vårt fokus på LED-strips och den kundanpassade möjligheten har visat sig vara särskilt framgångsrikt och har ändrat synsättet vi belyser våra offentliga utrymmen på. Genom att alltid erbjuda energieffektiva och flexibla lösningar har vi möjliggjort imponerande belysningsprojekt runt om i landet.

På Elfack fick vi möjlighet att visa upp vårt breda sortiment av LED-strips, LED-lister och neon-slangar samt visa besökare hur dessa kan användas, implementeras och installeras i olika miljöer. Med en interaktiv upplevelse för besökarna demonstrerade vi hur belysningen kan förbättra atmosfären och möjligheten att dela kunskap och erfarenheter blev en viktig del av Xcens närvaro.

För oss på Xcen var mässan en fantastisk möjlighet att öka medvetenheten om vårt varumärke och produkter. Att möta besökare personligen och presentera våra innovativa lösningar gav oss möjlighet att skapa starka affärsrelationer och utveckla nya partnerskap. Vi vill tacka alla som stannade till i vår monter, pratade med oss eller bara tog en kaffe.

Ett stort tack!

elfack-massa-xcen-mingel-3