Vad är Casambi och hur kommer jag igång?

Casambi tillåter dig att styra lampor och belysning trådlöst. Skapa scener och animationer i offentliga miljöer eller hem med smart belysning integrerat med Casambi.


Med Casambi går det att skapa smart belysning i vilken miljö som helst. Casambi används ofta professionellt i offentliga miljöer som kontor, hotell, gym, salong, bibliotek, restauranger osv. Enkel ljusstyrning av alla typer av ljuskällor helt trådlöst med appen. Exempelvis så kan du styra spotlights, downlights, LED-lister med en knapptryckning i Casambi-appen. Du har dessutom full tillgång till dimring och önskar du styra ljuset med tryckknapp/knappsats så går det hur bra som helst. 

Casambi-appen är gratis och finns för både Android och iPhone vilket gör att alla kan använda den. För att aktivera din smarta ljusstyrning är allt du behöver göra följande:

  1. 1. Navigera till appen på Google Play eller App Store. Sök på 'Casambi' och ladda hem.
  2. 2. Aktivera blåtand på din smarta enhet
  3. 3. Synca din ljuskälla med Casambi-appen
  4. 4. Ta kontroll och styr ljuset efter de finesser du önskar

Varför är Casambi ledande när det kommer till smart belysning?

Casambi-tekniken har den funktionalitet som de flesta efterfrågar. Dessutom är kraven mer än godkända när det kommer till räckvidd, redundans, säkerhet och skalbarhet.

Varje Casambi-enhet fungerar både som sändare och mottagare, vilket gör att ljuskällorna kan kommunicera med varandra och utöka räckvidd. Eftersom bluetooth-teknik används för styrning så är den smarta belysningen inte heller begränsad till om Internet skulle ligga nere eller WiFi:t skulle strula.

Kategori:
Ljusstyrning

offertfo_rfra_gan

Offertförfrågan

Kontakta oss för offert på ert belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionella produkter

Belysningsprodukter av högsta kvalitet

14-dagars-retur

14 dagars retur

Returnera din vara inom 14 dagar

saker-betalning

Säker betalning

Säker betalning genom Svea Ekonomi, välj bland flera betalningsalternativ

@xcen_belysning

Inspireras av belysning från oss på instagram!