Aluprofil med led i golf

LED-list för golv & parkett

Linjär belysning i golv och parkett kan vara ett sätt att få mer designkänsla i hemmet, hotellet eller på kontoret. Den går självklart att anpassa efter rummets form och struktur, något som många ljusdesigners uppskattar. Eftersom denna typ av belysning fortfarande inte är så vanlig så blir det inte bara en attraktiv del av inredningen utan även en garanterad snackis.

Belysningsprojektet som visas ovan består av LED-strips (4-5w) och aluminiumprofil (Terra). Belysning i golv eller golvbelysning är ett fantastiskt sätt att sätta prägel på en lokal eller utrymme. Förutom att det ser snyggt ut så kan du fylla funktionella behov. Guida besökare genom golvbelysning i offentliga miljöer eller använd flerfärgat RGB-ljus för att kommunicera budskap med besökarna. Möjligheterna är oändliga och vi tycker det är extra kul med LED-lister i golv, tak och väggar. Färg, form, styrning och funktionalitet - Golvbelysningen är här för att stanna!

Välj rätt ljuslist eller LED-list för placering under köksbänk

Skaffa en mysig köksbelysning och smart städbelysning på samma gång med hjälp av LED-lister. Du kan bygga dina ljuslister på vår sajt helt från scratch, eller vid kommersiella projekt kontakta oss för vidare information och offerering. När det kommer till ljus under köksbänken så behöver ni ingen speciell golvsprofil som vi nämnde ovan. Vi rekommenderar en vanlig U-profil med COB-ledstrip sittande innuti, måttanpassat efter ert kök. Eftersom LED-profilen sitter dold så är det viktigaste att ljuset som strålar ut är lagom starkt och jämnt (prickfritt). 

Ledlister i golv
Ledlister i golv
Ledlister i golv
Ledlister i golv

Relaterade produkter

 1. Aluprofil Terra Infällnad golv
  Aluprofil Terra Infällnad golv
  Flera alternativ
  140 kr
 1. Led tejp COB 4W/m 24V IP20
  Led tejp COB 4W/m 24V IP20
  Dekoration
  Trappa
  Flera alternativ
  147 kr
 1. Led tejp COB 8W/m 24V IP20
  Led tejp COB 8W/m 24V IP20
  Dekoration
  Hyllor
  Flera alternativ
  147 kr

offertfo_rfra_gan

Offertförfrågan

Kontakta oss för offert på ert belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionella produkter

Belysningsprodukter av högsta kvalitet

14-dagars-retur

14 dagars retur

Returnera din vara inom 14 dagar

saker-betalning

Säker betalning

Säker betalning genom Svea Ekonomi, välj bland flera betalningsalternativ

@xcen_belysning

Inspireras av belysning från oss på instagram!