ribbvagg-inspo-1

LED-list som belysning i ribbvägg, ribbtak & akustikpanel

LED-lister och ljuslister kan integreras som belysning i ribbväggar och ribbtak. LED-listerna kan med fördel monteras mellan träribbor eller helt bytas ut och ersätta träribbor i större panelväggar. Ribbväggar i trä börjar bli mer och mer populärt som inredningsdetaljer och ser både snyggt ut och fungerar som ljuddämpande akustikpanel. Akustikpanel av denna sort återfinns ofta på kontor, hotell, konferensrum, mötesrum, lobbys, korridorer m.fl. Enkla att montera, fina att titta på och fyller en viktig funktion!

Att välja belysning till ribbväggar, ribbtak och akustikpanel

Eftersom ribbväggar och akustikpanel byggs med träribbor finns det stora möjligheter att integrera LED-lister och belysning emellan. Vilket känns modernt samtidigt som det lyfter inredningen ytterligare ett steg. Vi på Xcen har LED-lister och aluminiumprofiler för LED-strips i alla möjliga storlekar och längder. Vilket gör att det alltid finns en lösning för att bygga in ljus i ribbvägg och ribbtak. Koppling är enkelt och slutresultatet blir magiskt! Snacka om multifunktionell vägg där du får en snyggare vägg, ett bättre ljud och ett bättre ljus. Allt i ett!

Ljuslister mellan träribbor - perfekt passform och unik design

Att placera ljuslister mellan träribbor är hjälpt till med i många år. Men det är inte förrän senare tid vi har börjat märka efterfrågan på just denna typ av belysning. Eftersom vi är bland de bästa i Sverige både på aluminiumprofiler och LED-strips gör oss till en utmärkt partner för dessa typer av projekt. Vi har aluminiumprofiler i alla tänkbara storlekar och färger så att ni kan hitta ett bra alternativ till er ribbvägg. Behöver ni assistens med att räkna ut vad ni behöver så erbjuder vi detta helt kostnadsfritt. 

Skräddarsytt ljus för ribbvägg, ribbtak och akustikpanel i trä

Det fantastiska med LED-lister är att ni själva har möjlighet att bestämma vilket typ av ljus som önskas. Ett varmt och mysigt eller mer distinkt och kallare ljus? Även ljusstyrka kan ge ett lugnande dekorativt ljus på mörka kvällar, eller ett starkare funktionsljus som verkligen ger allmänbelysning. Efter att ha gjort en hel del projekt med ljus för ribbvägg och ribbtak så har vi en del kompetens och tips att ge. Så om ni inte är säkra på vilket typ av ljus som är optimalt för er miljö eller ert projekt är ni mer än välkomna att kontakta oss. Självklart finns det möjlighet för all typ av ljusstyrning och dimring (exempelvis fasdimring, Plejd, Casambi, Pushdim, DALI, SKY osv). 

ribbvagg-inspo-2

Relaterade produkter

 1. Led tejp COB 8W/m 24V IP20
  Led tejp COB 8W/m 24V IP20
  Dekoration
  Hyllor
  Flera alternativ
  147 kr
 1. Aluprofil Uprofil hög 14x13mm Alu
  Aluprofil Uprofil hög 14x13mm Alu
  Flera alternativ
  88 kr

offertfo_rfra_gan

Offertförfrågan

Kontakta oss för offert på ert belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionella produkter

Belysningsprodukter av högsta kvalitet

14-dagars-retur

14 dagars retur

Returnera din vara inom 14 dagar

saker-betalning

Säker betalning

Säker betalning genom Svea Ekonomi, välj bland flera betalningsalternativ

@xcen_belysning

Inspireras av belysning från oss på instagram!