DIN VARUKORG

Skrivbordsbelysning med LED-list

Skrivbordsbelysning med LED-list

Att skapa en bra skrivbordsbelysning med LED-lister är inget svårt. Det du behöver är en LED-strip, en aluprofil och en transformator. I detta fall har vi använt oss av Xcens 15W/m LED-tejp. Som syns nedan så blir det en avsevärd bättre arbetsplats och belysning på skrivbordet. Något som gör det enklare att både läsa, jobba och koncentrera sig. 

Arbetsbelysning för skrivbord 

På bilderna kan du se skillnaderna mellan tänt och släckt och även att ljuset lägger sig väldigt jämnt när man använder sig av LED-lister. För just arbetsbelysning för skrivbord så är det bra om ljuset är flimmerfritt och jämnt för att undvika störningar. Likaså brukar ett lite mer normalvitt (3000K) eller kallare ljus (4000K) föredras eftersom det ökar prestationsförmågan. 

Bygga in belysning för skrivbord med LED-lister

Det finns några olika sätt att göra installera denna belysning på. Du kan gömma en vanlig aluprofil som du skruvar, tejpar eller limmar fast ovanför. Det går även att fräsa in en infälld aluprofil om hyllplanet tillåter det. Hos Xcen kan du köpa din skrivbordsbelysning helt efter dina egna mått, vilket kommer göra din belysning unik!  


Kategori:
LED-list
Dela via mail Dela på Facebook

Relaterade produkter

 1. Aluprofil Uprofil hög 14x13mm Alu
  Från 75 kr
 2. Led tejp 10W/m 12V IP20
  Bardisk
  Hyllor
  Led tejp 10W/m 12V IP20
  Från 136 kr
 3. Led tejp 15W/m 12V IP20
  Butikshyllor
  Led tejp 15W/m 12V IP20
  Från 176 kr

INSPIRERAS MED OSS PÅ INSTAGRAM