Torsdagen den 30:e Januari invigde vi våra nya lokaler med bubbel och mingel. Kunder, leverantörer och partners från närområdet trillade in under dagen och skålade med oss. 

Många var nyfikna och vi var stolta som äntligen fick visa upp vår nya arbetsplats på Kalkstensvägen 7 i Värnamo.

Tack till alla som kom och förgyllde vår afton! 

För er som ännu inte varit hos oss är ni mer än välkomna att titta förbi!

Vi ses snart!

invigning xcen 2020

mingel xcen

 


FÖR ER SOM MISSAT

Xcen är på plats i nya fabriken
De som kör från Växjö mot Värnamo mörka höstkvällar har knappast missat vår nya fabrik. En stor vit lysande logga lyser upp den annars mörka infarten mot Värnamo. I vår nybyggda lokal har vi skapat produktionsmiljöer, lager, kontor och utställning för att bli en ännu bättre ljuspartner och hjälpa fler företag att förverkliga sina idéer om bra belysta varor, budskap och miljöer.

Lokalen hittar ni vid Bredasten i Värnamo, i krysset mellan E4:an och väg 27. Nytt modernt höglager och produktion med arbetsytor anpassade för hur vi arbetar idag. Lödbänkar och kaprum för skräddasydda ledlister, flexibla arbetsbord samt optimerat flöde runt pack och plock. Det optimerade flödet med fokus på våra viktigaste produkter, skräddarsydda ledlister och spotlights, gör att vi kommer kunna fortsätta hantera vår tillväxt. 

Ökning om 20% per år
De senaste två åren har antalet skickade paket från Xcen ökat med 20% per år och planen är att fortsätta växa. Med större ytor och fler kontor är planen att även öka antalet anställda, framförallt på säljsidan. Varje kontor och konferensrum är inrett med olika typer av ljussättning för att visa på vår styrka och bredd runt belysning som byggs in i inredning och belysning för tak. Därför blir hela nya fabriken en utställning av våra produkter och vi välkomnar våra kunder för att visa hur vi som ljuspartner kan hjälpa dem att förverkliga sina idéer om att belysa produkter, budskap och miljöer

produktionen xcen

ledlister produktion