Hemelektroniksföretaget Kjell & Company har nyligen påbörjat ett samarbete med Circle K där man som kund kan hitta ett axplock av Kjell & Companys egna varumärke och dess produkter. Runt om i landet kan man nu köpa hörlurar, mobilskal, laddare och övriga mobiltillbehör från Kjell & Company för dig som är på språng. Konceptet kallas för ”Kjell & Company expressbutik” och har visat sig vara ett framgångsrikt projekt.

 

Kjell-company-hyllbelysning

 

LED-lister från Xcen

Xcen har varit med och levererat samtlig LED-belysning till dessa express butiker för att ge en trevligare kundupplevelse. Våra LED-lister med snabbkopplingar gör det enkelt att klicka fast och montera ljus i Kjell & Companys hyllor och med dom enkla lösningarna blir resultatet bättre belysta produkter, trevligare presentation i butiken, lättare för kunden att uppmärksamma produkterna, och viktigast av allt så kan man tydligt se en ökad försäljning när produkterna blir belysta i hyllställen. 

 

kjell-company-led-belysning

 

Varför LED-belysning?

Vi har genom åren sett tydliga resultat på hur ljuset påverkar försäljningen av varor i olika butiker. LED-belysning är mer energieffektivt och ett av dom mest hållbara alternativen för butiksbelysning i denna form. Det leder i sin tur till att kunden sparar pengar genom att använda sig av LED och kan därför räknas som en god investering för ökad försäljning längre fram. Oavsett om det är riktade spotlights i klädesbutiker eller hyllbelysning i livsmedelsbutiker så blir effekten positiv. Vi på Xcen har alltid kundens behov i första hand och hjälper gärna till att välja rätt produkter för att hitta en så optimal och smart ljuslösning som möjligt. När det kommer till hyllbelysning för butiker likt Kjell & Company har vi många olika lösningar som passar i en rad olika miljöer, butiksställ och produkter. Hör av dig till oss så hjälper vi er!