LEDtejp är framtidens ljus, möjligheterna är oändliga och just nu är det linjär belysning som är aktuellt i många projekt. Vi är experter på LED strips och kan ge er rådgivning för ert projekt, vi hjälper er med att välja LED tejp, ger förslag på bästa montering och inkoppling samt rådgivning gällande styrning av LED belysningen.

Anpassade LED kit

Vi tror på att skapa effektiva, kundanpassade belysningslösningar. Vi erbjuder endast noga utvalda produkter för ert projekt och anpassar våra LED kit direkt i vår fabrik i Värnamo.

Vi kan leverera kompletta LED kit, redo för installation, med pålödda kablar i önskade längder. Vi använder oss även av DC-kontakter för enkel installation om så önskas. 

anpassade led kit xcen

45000 meter

Vår LED tejp kommer från en trogen leverantör med noga kvalitetskontroller. Vår LEDstrip är oslagbar med exakta ljusfärger, flertalet watt-styrkor och hela 5års garanti på alla tejper i sortimentet. Under 2017 sålde vi ca 45000m LED tejp totalt till olika projekt!

Vi bidrar till ett mer hållbart Sverige med riktigt bra LED belysning. Med LED tejp skapar vi framtidens ljus, tillsammans. Ni kan enkelt köpa ert LED kit här på webben, skicka in en offert till oss eller kontakta oss direkt så hjälper vi er!

 led tejp i hyllaled tejp adidas