Vi uppdaterar och lanserar ny funktionalitet på hemsidan i form av ett inspirationsgalleri och en avdelning för vanliga frågor (FAQ). Vår huvudmeny har omorganiserats något och numera hittar du inspirationsgalleri, blogg, guider och FAQ under menyrubriken: Inspiration

INSPIRATIONSGALLERI - Få nya idéer och tankar om belysning

Syftet med denna sida är att hjälpa våra besökare att hitta nya belysningslösningar och idéer kring belysning och ljussättning. Vi kommer kontinuerligt uppdatera flödet med olika typer av projekt som kan byggas med hjälp av våra produkter. Efter många år i branschen vet vi att det ibland kan vara svårt att visualisera kreativa och nyskapande belysningslösningar. Det tycker vi är lite synd eftersom det är väldigt enkelt att exempelvis bygga ihop LED-lister i olika former, mönster och färger. 

Ni som vet ungefär vad ni letar efter kan enkelt filtrera på användningsområde och/eller produkttyp. Klickar ni in på ett belysningsprojekt så får ni mer info, fler bilder och relaterade produkter som kan ge er en fingervisning på vad som behövs för att genomföra ett liknande projekt. 

Gå till Inspirationsgalleri

FAQ - Vanliga frågor 

Vi har tagit fram ett gäng olika frågor som vi samlat ihop och besvarar på denna sida. 
Belysning och el får ofta en skugga av osäkerhet och tvivel kring sig och vi vill försöka reda ut så många oklarheter som möjligt. 

Även här kommer vi att arbeta kontinuerligt med att fylla på med era frågor. Saknar ni något är ni självfallet välkomna att fråga oss via mejl eller telefon. 

Gå till FAQ - Vanliga frågor