Vi har märkt att det finns ett behov av att kunna förstå hur strömskenor fungerar och vilka delar man behöver för att kunna bygga ett enklare skensystem. Kan man det så kan man det, men kan man inte det så förstår vi att det kan kännas svårt att plocka ihop rätt artiklar. Vårt mål är att det ska vara enkelt att förstå och beställa kontaktskenor på nätet!

GÅ TILL PLANERINGSVERKTYG FÖR STRÖMSKENOR

 


Bygg ihop dina strömskenor enkelt

Vi har tagit fram en produkt-konfigurator där vi med ett par parametrar kan generera relevanta produkter som passar ert projekt för strömskenor. Beroende på era svar så ritar vi även upp ett visuellt exempel av en skiss som visar hur du kan använda de olika Global Trac produkterna. 

Du behöver fortfarande tänka till med mått och räkna ut hur många av respektive artikel ni behöver. I de flesta enklare system kan du plocka ihop allt du behöver på denna sida, vilket gör processen både snabbare och mer användarvänlig. 

Tips och material på en och samma sida

Vi har på samma sida samlat ihop våra bästa tips och tricks när det kommer till att bygga skensystem. Du hittar även nyttiga länkar med nedladdningsbart material samt guider och måttbeskrivningar. 

Kontakta gärna oss för hjälp med ert skensystem

Självklart är ni mer än välkomna att kontakta oss så hjälper vi till att planera ditt skensystem. Vid mer avancerade ljusprojekt så räcker inte vår konfigurator hela vägen. Det kan även behövas andra artiklar som vi listar under Global Trac tillbehör

Känner ni er osäkra så kontakta oss per mejl eller telefon så tar vi det därifrån.