En snygg linjär LED-armatur för tak

TOP Takarmaturer är en nylanserad produktserie av LED-armaturer för takbelysning som Xcen utvecklat och tagit fram. Designen är modern, enkel och stilren, något som vi tror passar in i många olika slag av miljöer. Vid utveckling av våra armaturer har vi haft prioritet både på ljuskvalitet, funktion och design. Ljuset ska kunna fungera som både allmänbelysning och arbetsbelysning, men samtidigt vara en dekorativ unik detalj i ett rum eller en lokal.

Raklång, L-formad eller fyrkantig LED-belysning för tak

Produktserien kommer i tre olika former (Raklång, L-formad och fyrkantig). Dessa kan ni köpa färdiga på xcen.se och självklart kombinera, gruppera och sammansätta tills ni får en unik takbelysning som passar ert projekt. Ni kan dessutom välja själv om ni önskar att belysningen ska ligga dikt an tak eller nedpendlat (driver och nedpendlingskit ingår).

Rak linjär takbelysning där ni själva bestämmer form, färg, ljusfärg, ljusstyrning och montering.

Vi har levererat linjär belysning till offentliga miljöer så som köpcentrum, butiker, restauranger, kontor och hotell. Eftersom vi har möjlighet till förmontering i vår fabrik sparar våra kunder både tid och pengar vid installation. I takt med att intresset ökat för för denna typ av belysningslösning valde vi att lansera TOP-serien som ett färdigpaketerat alternativ med valbara möjligheter. När ni beställer TOP via nätet hos oss kan ni välja mellan ljusfärg, färg på armatur samt vilken ljusstyrning som önskas. Vi erbjuder inte bara standard ljusfärg utan även flerfärg (RGBW) och dynamisk vit (DW). Casambi är ett alternativ för den som vill kunna styra belysningen trådlöst via app eller knappsats. Vår raka linjära takbelysning kommer alltid med 5 års garanti!

Vill ni skräddarsy er takbelysning ytterligare?

Önskar ni skräddarsydda förslag på TOP-armaturer för ert projekt eller helt enkelt andra former, mått eller färger? Vi har lager och fabrik i Värnamo med möjlighet för fullständig anpassning och förmontering. Kontakta oss för mer information.

TOP Takarmatur - en färdig LED-armatur med flera val

 • Rak, L-formad eller Fyrkant
 • Montering mot tak eller nedpendlat
 • Aluminium eller vit färg
 • 3000K, 4000K, RGBW, Dynamic White
 • Dimbar
 • Casambi - för trådlös ljusstyrning
 • Driver & Nedpendlings-kit ingår
 • 5 års garanti

Relaterade Produkter

 1. TOP takarmatur Rak 1m lång Dimbar
  Från 1 518 kr
 1. TOP takarmatur Rak 2m lång Dimbar
  Från 1 811 kr
 1. TOP takarmatur L formad 2m+1m Dimbar
  Från 2 703 kr
 1. TOP takarmatur Fyrkant 0,9m Dimbar
  Från 3 627 kr