Pressmeddelande

NY LOGOTYP, SAMMA EFFEKTIVA LJUSPARTNER

Xcen inleder årskiftet 2022 med ett byte av logotyp och grafisk profil.

Efter 15 år som belysningsföretag och ett årtionde med webbshop känner Xcen sig mogna att fortsätta växa och möta den växande efterfrågan av skräddarsydda belysningsprojekt på marknaden. Genom ny, energirik logotyp och grafisk profil utstrålar Xcen de värden som vill förmedlas genom varje belysningsprojekt.
Med full energi, innovation och viljekraft fortsätter Xcen ta sig an samtliga projekt, stora som små, med samma intensitet och kundfokus. Genom innovativa lösningar gentemot varje kund ser Xcen till att alla kunder går nöjda ur ett samarbete. Med brett produktsortiment har Xcen den senaste tekniken på lager och tänker framåt för att optimera, automatisera och förenkla processer för både företaget och kundens bästa.

- Det är ett löfte om kvalitet, effektiv service och tillit gentemot dess kunder.

 

xcen-logotyper

 

"HJÄRTAT, SJÄLEN OCH CENTRUM FÖR XCENS VARUMÄRKESIDENTITET"

 

jonas-delagare-xcen"Xcen har växt nästan 50% på 2 år. Vi förbättrar hela tiden vårt produkterbjudande och vår service med skräddarsydda ljuslösningar blir hela tiden bättre. Med ny profil och logga vässar vi vårt erbjudande ytterligare. Vi framstår som den stora och intressanta ljuspartner vi är och profilen ger det budskap om service och kvalitet som vi vill att alla våra kunder skall uppskatta oss för."

Jonas Falk
Delägare, Xcen AB

 

xcen-kontor-varnamo