Belysning till 3s butiker

Tillsammans med Expohouse och Shape har vi fått äran att vara med och leverera belysning till 3s butiker. De nylanserade 3-butikerna har en ny, modern design med spännande kombinationer av mönster, material och färger. 

En välplanerad och smart butik kräver även en väl genomtänkt belysning. Ljuset i de nylanserade butikerna känns inbjudande samtidigt som armaturerna blir en del av inredning och helhet. Vi på Xcen är stolta över våra partners hårda arbete och önskar 3 lycka till med sina fantastiskt fina butiker! 

belysning 3 butiker

Linjär belysning och punktbelysning tillsammans!

3s nylanserade butiker har i taket en kombination av linjär belysning och spotlights. Denna blandning av armaturtyper ger möjligheter att kunna punktbelysa produkter och säljytor samtidigt som att grundbelysningen blir jämn och fin. Den linjära belysningen tillåter även flera kreativa lösningar då armaturernna kan formas i raka linjer eller i mönster.

3-butikerna använder också motsvarande breda ledlister i inredningen som dekorationsljus för att höja designen och upplevelsen av exponeringsytor och material. Effekten av detta blir ett dynamiskt ljus som får butikerna att kännas levande. 

TOP-konceptet i butik ger en känsla utöver det vanliga

Den linjära belysningen som återfinns i de nylanserade 3-butikerna brukar vi kalla för TOP-konceptet. Det rör sig om en anpassningsbar armaturserie där beställaren själv kan bestämma storlek, mått, färg, ljusfärg och styrning. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser på vilka konstellationer som går att bygga ihop med dessa linjeformade armaturer. Installera TOP i tak, väggar eller bygg in i inredning, ni får garanterat ett bra och jämnt ljus med dessa armaturer. Vi på Xcen hjälper gärna till med att planera och välja rätt produkter för liknande installationer. 

Exponera rätt med spotlights på skena

Punktbelysningen i butiker är viktigt då det både skapar dynamik men även möjligheter att förstärka och rikta ljus dit det behövs. Eftersom valet här föll på spotlights i skena så går det enkelt att omorganisera samt byta plats på spotlights efter behov. Denna spotlight är riktbar och kan ljusstyras i olika grupper. Tube som är namnet på modellen är en professionell spotlight speciellt framtagen för butiker. Den ger ifrån sig ett kraftigt ljus med hög färgåtergivning och möjlighet för anpassning av både ljusfärg, spridningsvinkel och styrning. Helt enkelt en optimal spotlight för butik!

Relaterade produkter

 1. TOP Linjär belysning 2m lång Dimbar
  TOP Linjär belysning 2m lång Dimbar
  Kontor
  Gym
  Restaurang
  Flera alternativ
  2 209 kr
 1. Tube N 37W 3501lm RA95
  Tube N 37W 3501lm RA95
  Stark Butiksspotlight
  Flera alternativ
  1 027 kr
 1. Led tejp COB 15W/m 24V IP20
  Led tejp COB 15W/m 24V IP20
  Butikshyllor
  Exponering
  Köksbänk
  Flera alternativ
  215 kr
 1. Global Trac Pro XTS4200 3-fas strömskena 2m
  Global Trac Pro XTS4200 3-fas strömskena 2m
  Flera alternativ
  425 kr

Se fler referensprojekt

NK sport

Projekt: Linjär belysning, butiksbelysning

UBER EATS

Projekt: LED-lister, Neon-slangar

NORDIC WELLNESS

Projekt: RGB-belysning, linjär belysning