Nordic Wellness väljer effektfull belysning

Nordic wellness gym Karlstad Bergvik

RGB belysning för betydelsefulla ljuseffekter

Xcen fortsätter att leverera led belysning till flera Nordic Wellness gym runtom i Sverige som är en av Sveriges största friskvårdskedjor. Med sina moderna gym har Nordic Wellness förstått innebörden av effektfull belysning. Genom att markera ut områden och olika salar för spinning och gruppträning med hjälp av RGB belysning kan personalen på gymmen själva enkelt ändra färg via Sky RGB fjärrkontroll där flera kontrollenheter kan styras av samma fjärrkontroll i Sky serien.

 

Nordic Wellness spinningsal Karlstad bergvik

Ljusfärg efter eget önskemål

I detta projekt har vi använt oss av RGB led strip som är en av våra mest populära led strips för både gym, barer, restauranger och andra dekorativa ljusmiljöer. RGB led strip är flexibel i användningsområdena och det går enkelt att ändra ljusfärg efter eget önskemål. 

Denna typ av belysning kan vara effektfull och effektiv att använda för att på ett smidigt sätt framkalla olika känslor hos konsumenten. För Nordic Wellness innebär det till exempel rött RGB ljus vid intensiva gruppträningar, eller dela in gymmet i olika ljusrutor för olika typer av träning. 

 

Nordic wellness gym kalmar giraffen

Vi finns här för dina ljusprojekt

En RGB led armatur är en RGB led list som fästs i en aluminiumprofil för att skapa ett jämnt och effektivt ljus. Samtliga delar finns att beställa hos oss och vi arbetar endast med professionella produkter i högsta kvalitet. Vi hjälper er gärna att planera och dessutom kan vi skräddarsy och anpassa efter de mått, ljus och profil som passar ert projekt. Hör av er till oss!

 

Nordic Wellness gym Gävle Brynäs

 

Se fler referensprojekt

MOBILOPERATÖR 3

Projekt: Butiksbelysning, linjär belysning

UBER EATS

Projekt: LED-lister, Neon-slangar

NORDIC WELLNESS

Projekt: RGB-belysning, linjär belysning