Lysande tak – Pendlade led lister i specialmönster

Kosmetikaavdelning på NK i Stockholm har fått ett nytt lysande innertak. Tillsammans med G-legotillverkning har Xcen levererat det specialdesignade mönstret av ledlister som taket består av.

Linjär belysning i butik

Skräddasydda breda ledlister

Xcen har byggt taket av 300m ledtejp med ljusfärg 3500K som monterats i tillsågade lackade aluminiumprofiler. Anpassningen av ledtejp och aluminiumprofiler är gjord i Xcens fabrik i Värnamo och levererades med skräddasydda kablar för smidig montering på plats i butiken. Hela taket är DALI styrt så att ljusstyrkan kan dimras till önskad styrka.

Ledlister som allmänbelysning

Linjärbelysning i olika former är något som blir mer och mer populärt. Används framförallt som allmänbelysning och passar i alla typer av lokaler. Xcen har en armaturserie för linjär belysning som vi kallar TOP. Den består av 4st färdiga armaturer för linjär belysning: Två raka modeller, en fyrkantig och ett L. Dessa kan ni handla direkt här på hemsidan.

TOP-armaturer bygger vi av en aluminiumprofil som är 27mm bred och 26mm hög. I denna sätter vi ledtejp med styrka och ljusfärg beroende på projekt. På detta sätt kan vi bygga skräddasydda system för att ge snyggt ljus till just ert projekt. Vi kan kapa profiler till önskat mönster, erbjuda ljusfärger från 2700K till 6000K och även RGB-ljus och dynamisk vitt ljus. Vi hjälper er att sätta ihop kompletta led-lösningar för att förverkliga er vision av annorlunda belysning.

Ladda ner produktblad för TOP linjär belysning

Rak ledlister i tak

Se fler referensprojekt

MOBILOPERATÖR 3

Projekt: Butiksbelysning, linjär belysning

NK Sport

Projekt: Linjär belysning, butiksbelysning

NORDIC WELLNESS

Projekt: RGB-belysning, linjär belysning