Belysning LED-lister i tunnel

Xcen fick assistera vid belysningsplanering och leverera belysning till en tunnel i Kristianstad centrum. Levins El gjorde ett strålande jobb med installationen och Kristianstadsborna fick en spännande ny plats att interagera med och promenera på. Gångtunneln fick ett estetiskt lyft med ny muralmålning, musik och förföriskt skiftande ljus i marken. Vi levererade LED-belysning i form av LED-lister som fälldes ned i marken i ett så kallat sicksack-mönster. Som ljusstyrning valdes Casambi vilket ger möjlighet för flera scener och ljusanimationer. Eftersom taket på tunneln var speglande blev effekten av pulserande ljus ännu starkare.

Linjär belysning i gångtunnel med LED-lister / LED-strips

Xcen levererar ofta denna typ av linjär belysning till offentlig miljö / stadsmiljö. Vi är duktiga på att planera och stötta beställare med tänkbara lösningar och leverera en optimal ljussättning. Just en gångtunnel blir ju ofta lite mörk och sätter man ljus i den så uppfattas platsen som tryggare och mer välkomnande. Kreativa installationer med LED-lister och LED-strips är spännande att vara en del av och vi har märkt att efterfrågan ökar med åren.

Professionella LED-slingor för offentlig miljö (park, gångstråk, torg, tunnel, fontän, bro & samlingsytor)

Det finns mycket att tänka på när det ska byggas in ljus på offentlig platser och stadsmiljö. Oavsett om det är LED-slingor och ljus som ska sättas i en park, torg, bro eller tunnel så har vi en skalbar och anpassningsbar LED-lösning. Vi tror på ett nära samarbete med beställare där vi ger en personlig och kompetent service. Eftersom vi har många års erfarenhet av denna typ av installation så finns viktig kunskap som vi gärna delar med oss av. Kontakta oss för mer information ifall ni är intresserade av belysning med LED-slingor i offentlig miljö.

Se fler referensprojekt

MOBILOPERATÖR 3

Projekt: Butiksbelysning, linjär belysning

UBER EATS

Projekt: LED-lister, Neon-slangar

NORDIC WELLNESS

Projekt: RGB-belysning, linjär belysning