Plejd har blivit en populär produkt på svenska marknaden för att styra belysning och spotlights. Plejd har dock ingen specifik produkt som kan användas till ledstrip och ledlister, vilka skall dimras med PWM dimring.

Använd Plejd Controller för att styra ledlister

Det går alldelles utmärkt att styra led lister med Plejd. Koppla in Plejds controller CTR-01 till en PWM dimmer som har en 1-10V ingång. Sedan kopplas ledtejpen till PWM dimmern.

Vi har två produkter lämpliga för detta. Dels den fristående PWM dimmern för pushdim och 1-10V dimring som kopplas in mellan ledtejpen och drivern.

Vi har också en 24V led driver med inbyggt stöd för 1-10V dimring. Den ser du på filmen nedan.

Plejd för all belysning i huset, även led strips

Med hjälp av led strips och aluminiumprofiler kan man skapa snygga och bra ljusinstallationer i hemmet. Till exempel en led list för köksbänksbelysning, trappbelysning, led belysning längs taket etc. Genom att koppla en eller flera led lister till Plejds controller via en PWM-dimmer kan du enkelt dimra även ledstripsen från samma app som övriga belysningen i huset.

Missa inte vår guide om trappbelysning eller vår guide om ledlister som köksbelysning

LED spots med stöd för Plejd

I vårt sortiment av proffessionell ledbelysning har vi också mycket spots för skena och spots för infällnad i tak. Alla våra spotlights-modeller kan fås med fasdimring och då fungera de att dimras med Plejds vanliga dimmerpuck. Det är ledlist-produkter och ledtejper som kräver Plejd Controller.

ljusstyrning plejd

Relaterade Produkter

 1. Led tejp 4,8W/m IP20
  Dekorationsljus
  Trappa
  Led tejp 4,8W/m IP20
  Från 113 kr
 1. Led tejp 15W/m 12V IP20
  Butikshyllor
  Led tejp 15W/m 12V IP20
  Från 176 kr
 1. Led tejp 20W/m 24V IP20
  Allmänbelysning
  Led tejp 20W/m 24V IP20
  Från 251 kr
 1. Aluprofil Infälld låg 18x6mm
  Från 70 kr