Hyllbelysning till Brio på Lekia

Vi fick äran att hjälpa Brio med att belysa sina produkter på hyllorna. Varuexponering och hyllbelysning är något som vi arbetar mycket med och vi har flera smarta, effektiva lösningar för just butiksbelysning.

Belysning behövs i flera former i en butik men något som man absolut inte får glömma bort är hyllbelysningen. Effekten av en god hyllbelysning är att produkterna inte bara syns bättre utan även sticker ut från mängden. Vilket i sin tur leder till ökad försäljning av de varor som får rätt belysning.

Hyllbelysning trådställ

Montera & installera hyllbelysning i butik

Förutsättningarna för montering av LED-lister varierar beroende på vilken typ av hyllor och hyllsystem som används. Vi ser alltid till att anpassa våra LED-lister för att göra monteringen så enkel som möjligt för beställaren. Till våra LED-lister erbjuder vi clips som kan skruvas fast i hylltak vilket gör det busenkelt att bara klicka fast LED-listen. 

LED-list hylla

I detta fall var produktställen gjorda av metall och metallstänger, hyllor som ibland kallas för trådställ. Därför valde vi att leverera LED-listerna med magnet-clips vilket gör det väldigt enkelt att montera. Inga borrmaskiner, inga frässpår, bara till att placera rakt under hyllkanten så sitter LED-listen stabilt. Strömsladden drar vi bakom vilken döljs av produkterna i hyllan. Vi har dessutom möjlighet att erbjuda snabbkopplingar och vidarekoppling både med skena och med spindelkabel (DC). Detta gör att kunden enkelt kan koppla ett eller flera hyllsegment till samma transformator utan att behöva strula till det med öppna ändar och skarvande av sladdar. Montering av hyllbelysning blir inte enklare än så här. 

Vår installation av Brios LED-lister i leksaksbutik

Vi ville gärna vara med och installera LED-listerna i den första Brio-sektionen. På så sätt fick vi möjlighet att lära känna vår kund bättre och samtidigt undersöka kundresan från kundens perspektiv. Vi kommer nedan beskriva delar av den upplevelsen med bilder så att ni bättre kan förstå processen när man väljer att handla av oss. 

 ledlister hyllplan belysning

Paket levereras innehållande förmonterade LED-lister (LED-list X Premium, 15W/m, 4000K), magnetclips, spindelkabel för 6 LED-lister och transformatorer. Allting är tydligt uppmärkt och sorterat. 

 hyllbelysning trådställ

LED-listerna monteras enkelt på plats via magnetfästen, kablarna dras bakom produkterna. Sex stycken LED-lister kopplas samman via en spindelkabel som sedan går till passande transformator/driver. 

Hyllbelysning Lekia

Slutresultat efter cirka 15-20 minuters montering. Märk skillnaden på de belysta hyllplanen och hyllan utan belysning i förgrunden. Produkter & varor säljer bättre när de syns. 

Relaterade produkter

  1. Led list Slim 870mm
    Led list Slim 870mm
    Butikshyllor
    Flera alternativ
    197 kr

Se fler referensprojekt

MOBILOPERATÖR 3

Projekt: Butiksbelysning, linjär belysning

UBER EATS

Projekt: LED-lister, Neon-slangar

NORDIC WELLNESS

Projekt: RGB-belysning, linjär belysning