Vi har i många år levererat belysning till ICA butiker i form av hyllbelysning, LED-lister för varuexponering och spotlights. Ibland är det de enskilda butikerna som ICA, Willys, Coop m.fl. som önskar smarta ljuslösningar. I andra fall är det varumärken eller de som är ansvariga för specifika hyllor och avdelningar som önskar hjälp med belysningen. Vi på Xcen har över 30 års erfarenhet av just butiksbelysning och vi sitter på ett brett utbud för att erbjuda optimal belysning till butiker som ICA. 

ica belysning hyllor butik

LED-belysning Marabou till ICA

I år har vi bland annat levererat LED-belysning till Marabous hyllor hos ICA-butiker. Xcens LED-lister med smarta inkopplingar gör det enkelt att klicka fast och montera ljus i hyllställen. Med snabbkopplingar behövs inget skarvande av sladdar eller komplexa kopplingscheman. Resultatet blir tydligt. Produkterna sticker ut och drar till sig fler blickar vilket i sin tur ger en ökad försäljning. Förutom att ge en bättre kundupplevelse sparar vi pengar åt våra kunder genom att använda oss av LED. LED är mer energieffektivt och det enda hållbara alternativet för butiksbelysning.

led belysning ica coop willys

LED-lister i hyllor på ICA - ökad försäljning

Vi har genom åren sett tydliga resultat på hur ljuset påverkar försäljningen av varor i butik. Oavsett om det är riktade spotlights i klädesbutiker eller hyllbelysning i livsmedelsbutiker så blir effekten positiv. Ganska snabbt går det att räkna hem investeringen i form av merförsäljning och därför är beslutet inte heller särskilt svårt att ta. Vi på Xcen hjälper våra kunder att välja rätt produkter för att hitta en så optimal och smart ljuslösning som möjligt. Just för hyllbelysning har vi många olika varianter som passar till olika miljöer, ställ och produkter. Hör av dig till oss så hjälper vi er!