RGB LED-lister

Styr färger och ljusstyrka med professionell RGB belysning och låt fantasin flöda med RGB LED-lister.

Förvandla rum & miljöer med RGB-belysning

Med ett kreativt sinne går det att skapa fantastiska miljöer och belysningseffekter som tar ett rum eller en lokal till nästa nivå. Belysning behöver inte enbart vara funktionell utan bidrar ofta till den dekorativa och stämningsbyggande karaktären.

RGB LED-lister

 1. Aluprofil PN6 med rund opal
  Aluprofil PN6 med rund opal
  Flera alternativ
  425 kr
 1. Armatur Attityd RGBW
  Armatur Attityd RGBW
  Flera alternativ
  1 646 kr
 1. Trollstav digital armatur
  Trollstav digital armatur
  Effekt
  Flera alternativ
  1 603 kr

Professionell belysning med RGB LED-list

Med RGB LED-lister går det att bygga in belysning så att det blir en del av inredningen med ett resultat som ger en unik och stämningsfull atmosfär.

RGB är beteckningen för röd, grön, blå, vilka är grundfärgerna som används vid så kallad additiv färgblandning. Samma gäller för RGBW med enda skillnaden att det även finns en dedikerad vit diod som kan skildra naturligt vitt ljus. Med en RGB LED-list får vi möjligheten att arbeta med en färgrymd och skapa de rätta färgerna för distinkta miljöer och tillfällen. LED-lister med RGB är helt enkelt en flexibel belysning där det går att välja färg på ljuset efter eget önskemål. 

Skapa något som sticker ut

RGB Belysning är ett självklart val för de som vill sticka ut ur mängden och bjuda in människor.  

Många gånger handlar belysning om att skapa stämning och ge ett funktionellt ljus. Samtidigt finns det oerhört många miljöer där företag konkurrerar om besökarens uppmärksamhet. Det kan vara på en mässa, i ett shoppingcenter, på en gågata eller en festival. För att ta sig förbi vimlet och fånga besökarnas intresse finns det inget bättre än bra ljus, och i detta fallet är RGB belysning det allra mest effektiva. 

Dekorativt ljus i alla miljöer

Vi ser tydligt att LED lister med RGB börjar byggas in mer och mer i hem, på hotell, i butiker och offentliga miljöer, både som funktionell och dekorativ ljussättning. Möjligheterna är oändliga när det kommer till smarta lösningar och coola automatiska ljusprogram som tar ljusbilden till nästa nivå. Det är här vi försöker ligga i framkant med professionella produkter och kunnandet bakom. Vi kan ta er idé och göra den till verklighet!

Referenser med RGB-belysning

7-ELEVEN

Tom&Lello

Nordic Wellness

Porsche

Spotlights med RGB-belysning

 1. Peak - RGBW spotlight för skena 30W
  Peak - RGBW spotlight för skena 30W
  RGB
  Effekt
  Flera alternativ
  6 439 kr
 1. Peak DL - RGBW downlight 30W
  Peak DL - RGBW downlight 30W
  Flera alternativ
  6 826 kr

Fråga oss om belysning

Beskriv gärna ditt ärende och önskemål så utförligt som möjligt för snabbast hantering av ditt mejl och bifoga gärna eventuella ritningar eller dokumentation om det berör offerter eller liknande.

Kontaktinformation

Vårt huvudkontor och produktion är i Värnamo men vi har också kontor i Malmö. Och givetvis levererar vi er belysning oavsett vart ni befinner er i Sverige.


Värnamo
Kalkstensvägen 7
331 44 Värnamo


Malmö
Einar Hansens Esplanad 29
211 13 Malmö

MEJLA OSS

Beskriv gärna ditt ärende så utförligt som möjligt för snabbast hantering av ditt mejl. information@xcen.se

RING OSS

Föredrar du hantering av ditt ärende över telefon? Ring gärna oss så hjälper vi dig med alla dina frågor. 0370-378530

Styr RGB LED-lister med Casambi, SKY, Zigbee, DALI eller DMX

RGB LED-strips och flerfärgade LED-lister öppnar upp för möjligheter när det kommer till styrning av ljusfärg och förinställda scener. Det betyder att du med en styrenhet kan skifta färg på ljuset och bygga upp scenarios som aktiveras manuellt eller per automatik.

Med smarta hem och smart belysning kan vi uppnå reaktionära och funktionella beteende från vår belysning. Exempel på detta är att anpassa så att RGB-LED list lyser grönt om konferensrummet är ledigt och rött när det är bokat. Ett annat exempel är att det skulle börja blinka ljusblått när favoritfotbollslaget gör mål. Möjligheterna att använda RGB-belysning på är oändliga när det kommer till smarta och funktionella applikationer. 

SKAPA SMART RGB-BELYSNING MED CASAMBI OCH PLEJD

RGB LED-strips och flerfärgade LED-lister öppnar upp för fler möjligheter när det kommer till styrning av ljusfärg. Det betyder att du med en styrenhet kan skifta färg på ljuset och bygga upp scenarion som aktiveras manuellt eller per automatik.

Med smarta hem och smart belysning kan vi uppnå reaktionära och funktionella beteenden från våra ljuskällor. Ett exempel är att vår RGB-LED strip slås på med hjälp av en sensor eller att den börjar blinka grönt när du får ett mejl i mejlkorgen. Det finns flertalet sätt att styra din RGB-belysning på. I det privata hemmet har det blivit väldigt populärt att använda sig av Plejd för att styra sin belysning, oberoende om det är spotlights eller led lister. I mer professionella sammanhang som hotell, restauranger, kontorshotell och andra fastigheter är det vanligare med Casambi.
offertfo_rfra_gan

Offertförfrågan

Kontakta oss för offert på ert belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionella produkter

Belysningsprodukter av högsta kvalitet

14-dagars-retur

14 dagars retur

Returnera din vara inom 14 dagar

saker-betalning

Säker betalning

Säker betalning genom Svea Ekonomi, välj bland flera betalningsalternativ

@xcen_belysning

Inspireras av belysning från oss på instagram!