Vid sminkspeglar, i provrum och på salonger är det viktigt med bra ljus för att kunna ge kunden professionell service. Ett sätt att få extra bra ljus är att använda ledlister runt spegeln med ställbar ljusfärg och ljusstyrka.

Lampor med olika ljusfärger

Varje dag befinner vi oss olika miljöer där ljuset och belysningen skiljer sig åt. Utomhus, inomhus, på kontoret, hemma, på fest. I de olika ljusen ser vi olika ut. Då kan det vara extra bra att kunna prova sina nya kläder i olika ljusfärger, eller sminka sig i varmt ljus och kallt ljus. Det är här lampor med ställbar ljusfärg kommer väl till pass. Både som provrumsbelysning och som spegelbelysning på skönhetssalong.

Exempel på spegelbelysning med justerbar färgtemperatur

Nedan är före-efter bilder på ett badrum där vi monterat ledlister med justerbar ljusfärg. Längderna är anpassningsbara beroende på spegelns storlek. I vår fabrik kan vi skapa specialbyggd ledbelysning för små och stora projekt. Det kan vara spegelbelysning till stora lägenhetsprojekt, många provrum eller till en spegel på en salong.

Dåliga gammal spegelbelysning med spottar

 Den gamla spegelbelysningen med spottar som gav ojämnt ljus och inget ljus på ansiktet

 Spegelljus varmvitt

Led list med varmvitt ljus runt spegeln

Normalvitt ljus på ledlisterna

Ljusfärgen på ledlisten ändrad till normalvitt

Inkoppling av ledlister med styrkontroll och driver 24V

Styrkontrollen för att dimra och ändra ljusfärgen på ledlisterna runt spegeln, placerades på hyllan ovanför. Styrkontrollen är inkopplad till 24V driver som i sin tur är kopplad till 230V.

Ljusfärgen och ljusstyrkan ändras via fjärrkontroll

I detta projekt användes vita aluminiumprofiler med ledstrip i för att bygga ledlisterna. Hörnen geringssågades.

Geringssågad ledlist


Relaterade produkter

Dynamisk vit led tejp 19,2W/m 24V IP20
Varmvitt
Kallvitt
Aluprofil Di utanpåliggande 27x26mm
Från 176 kr