Spotlights till restaurang

I Göteborg hittar du en underbar restaurang vid namn Pocket in the House by Pontus Frithiof. Den är belägen vid Regionens Hus nära Centralstationen. När restaurangen nyligen byggdes fick Xcen möjligheten att leverera ljus i form av spotlights och LED-lister. 

Lackerade spotlights på förlängd arm som smälter in i inredningen

Spotlights i restaurangmiljö hjälper till att skapa en mer dynamisk miljö

Vi hjälper till att lackera och modifiera spotlights efter behov

Vi på Xcen har ett bra utbud av högkvalitativa spotlights för offentlig miljö. Men ibland önskar kunden något lite extra och då har vi möjlighet att anpassa och skräddarsy spotlights efter vad kunden önskar. I detta fall integrerade vi våra spotlights med en förlängd arm som sedan monterades genom rutnätet i innertaket. Spottarna lackerades dessutom efter kundens önskemål i särskild RAL-färg som passar in med resten av inredningen. Vilket ger en grymt snygg effekt och en väl genomtänkt inredningskänsla. 

En god ljussättning i restaurang ska både ge ett bra ljus, se snyggt ut och förmedla rätt känsla

LED-lister i restaurang integrerade i inredning

Vi fick även möjligheten att leverera LED-lister för inbyggnad och integration i inredning. LED-lister och LED-strips är populärt på restauranger och vanligast är det att placera dem i bardiskar, reception, hyllor och trappor. I detta fallet användes LED-listerna för att skapa ett intressant mönster ovanför serveringsbänkarna. Ett jämnt och fint ljus på det som serveras samtidigt som att ljuset känns fullständigt integrerat i hyllorna.

Snygga LED-lister med jämnt ljus integrerade i hyllorna på restaurangen

Se fler referensprojekt

MOBILOPERATÖR 3

Projekt: Butiksbelysning, linjär belysning

UBER EATS

Projekt: LED-lister, Neon-slangar

NORDIC WELLNESS

Projekt: RGB-belysning, linjär belysning