Vi hjälper er med inbyggnadsbelysning till tak inomhus. Oftast använd som allmänbelysning i butiker, hotell och liknande lokaler. Nedan följer information om armaturer ni kan använda. Har ni frågor, bara kontakta oss så hjälper vi er välja rätt.

--------------------------------

I många lokaler är det väldigt snyggt med infälld belysning i innertaket. Infällda lampor gör ett mindre avtryck i inomhusmiljön vilket ibland är väldigt uppskattat. Till exempel som allmänbelysning på kontor eller i hotellkorridorer vill man ha armaturer som inte sticker ut utan bara ger ett bra ljus utan att synas.

Infällda led lampor

I dessa miljöer skall man satsa på infällda led lampor, som till exempel led downlights eller infällda ledplattor i innertaket. En bra infälld downlight är produkten Gainled som finns i tre olika storlekar: Diameter 130mm, 189mm och 230mm. För varje storlek finns också olika modeller som ger olika mycket ljus. En snygg och lite rolig lösning i större lokaler kan vara att skapa grupper av Gainled där man blandar olika storlekar.

 

Gainled - En snygg infälld led ampa för allmänbelysning

Andra smidiga downlights är Downlight 810 Fast och Downlight 830 ställbar. Både med diametern 50mm. Dessa går att få i många olika färger och med många olika ljusfärger. Dessutom kan man koppla ihop upp till 8st i en rad och sen bara ansluta en ledlampa i raden till vägguttag.

  

Kvalitetsdownlight i storlek 50mm i diameter. Finns som fast och ställbar.

Infälld belysning i innertak med 60x60 plattor

I undertak med 60x60 plattor passar den nya ledplattan perfekt. Tunn, lätt och mycket enkla att montera. Bara byt ut en innertakplatta mot en ledplatta. Ledplattor är redan mycket populära och de kommer att användas väldigt mycket i nya lokaler. Inte bara är de enkla att arbeta med, de är dessutom mycket energieffektiva. En platta som ger mycket ljus har en effekt på runt 40W vilket motsvarar en liten glödlampa.

    

Andra typer av belysning för tak inomhus

Vill man inte ha infälld belysning så är den klassiska klotformade pendelarmaturen för inomhusbruk, Globe, ett bra alternativ. Globe finns med glaskupa och plastkupa och kommer i olika storlekar, från diameter 200mm upp till 500mm. Globe, som monteras i tak inomhus, fungerar bra som allmänbelysning. I den sitter en ledlampa från Toshiba. Även med Globe kan man leka lite med installationerna och blanda flera olika storlekar.