garderobsbelysning xcen Garderob med skräddasydda ledlister

Bra belysning tillför väldigt mycket i ett rum, måde dekorativt och funktionellt. I en garderob med bra ljus kan du enkelt välja ut din outfit och samtidigt få en riktigt cool effekt.

Vi är experter på skräddasydda ledlister och kan enkelt hjälpa er att skapa komplett garderobsbelysning. Vi erbjuder färdiga ledlister för garderober med inbyggda rörelsesensorer och vi erbjuder ledlister med anpassade längder för att sammanställa kompletta ledkit. Handla direkt här på webben eller följ nedan länk för hjälpa att sätta ihop ledlister för er garderob: 

Garderobsbelysning - Vi räknar på ditt LED-kit


Ledlist med sensor i garderob
Ledlist med sensor till vänster som automatiskt tänder upp när dörren öppnas. Bra ljus på hyllan så väl som ner i lådor som dras ut.

Ledlist för garderob med inbyggd rörelsesensor

Här hittar ni vår kompletta ledlist med rörelsesensor med starkt bra ljus för att lysa upp en garderob. Den har inbyggd rörelsesensor så den tänder automatiskt när dörren öppnas. Slocknar 35 sekunder efter sista rörelse. Monteras under hyllkant och lyser väl upp underliggande hyllor och utdragna lådor.

Lysande klädstång med inbyggd rörelsesensor

Vi har också en rund ledlist med inbyggd rörelsesensor. Den fungerar som klädstång för galgar och tänder och slocknar automatiskt beroende på rörelsesensorn. Läs mer här om vår lysande klädstång för galgar.

Ledlist under hylla i garderob Led list i klädstång

Steg för steg - Skrädda sydda ledlister för garderob

1. LED tejp 15W/m ger ett bra arbetsljus brukar vi säga och det funkar även utmärkt som garderobsbelysning. Vill man gå ner lite i styrka funkar även Led tejp 10W/m bra som belysning i garderob. Vi rekommenderar er att välja ett varmvitt ljus på 3000K, det blir ett fräscht ljus som lyser upp kläderna snyggt.

2. LED tejpen monteras i aluminiumprofil och med vit opal får man ett helt jämnt snyggt ljus. Aluminiumprofilens modell beror lite på vart och hur man vill placera belysningen. Vi rekommenderar att placera ledlister i framkant för att kläderna skall få ljus på den sida som ni ser kläderna ifrån. Placera man i bakkant kan man få motljus effekt. 

3. Belysningen kopplas till passande

Exempel: 5m led tejp på 15W/m blir 5x15=75W
Då behövs en transformator som klarar mer än 75W.

4. Tillbehör så som kablar och styrning av ljuset behövs för en komplett installation. Styrningen beror på hur garderoben är utformad, med sensor kan garderobsbelysningen tändas när dörren öppnas (se relaterade produkter). Man kan även koppla ledlisten till en vanlig väggdosa där man kan tända och släcka som man vill. Se olika styrenheter här

Priset för garderobsbelysning varierar då det beror helt på hur garderoben är utformad och vilken mängd ljus som krävs. Ni är välkomna att skicka in offertförfrågan till oss angående er garderobsbelysning.  

RELATERADE PRODUKTER

 1. Ledlist med rörelse-sensor. Olika längder Ledlist med rörelse-sensor. Olika längder
  Skåp
  Garderob
  Ledlist med rörelse-sensor. Olika längder
  Från 260 kr
 1. Led tejp 15W/m 12V IP20 Led tejp 15W/m 12V IP20
  Butikshyllor
  Bänkbelysning
  Led tejp 15W/m 12V IP20
  Från 176 kr
 1. Led tejp 10W/m 12V IP20 Led tejp 10W/m 12V IP20
  Bardisk
  Hyllor
  Dekor
  Led tejp 10W/m 12V IP20
  Från 136 kr
 1. Aluprofil Cosmo Rund D:25mm
  Från 137 kr
 1. Aluprofil Uprofil låg 14x7mm
  Från 70 kr
 1. Rörelsesensor / Pir-sensor för ledlister 12/24V 6A
  Från 338 kr